Helemaal super!!

Zeer snelle verzending, en prima verpakt!

Snelle levering en product voldoet aan verwachting.

Voor het eerst bij superwinkel.nl een bestelling gedaan. Snelle bevestiging van de bestelling, track en trace en zeer vlotte levering. Positieve ervaring!

Heel tevreden

heel tevreden over de prijs en de snelle levering, doe zo verder.

Super snelle levering

Dinsdag om 21u30 besteld, woensdag om 10u ontvangen. Geur 5 * !

Helemaal top!

Altijd netjes optijd met de levering, erg snel. Precies zoals aangegeven bij het product. Producten zijn goed, prima kwaliteit en originele luchtjes. Producten zijn betaalbaar.

Snel geleverd!

Goede prijs en snelle levering, ik bestel zeker nog een keer!

Goede aanbiedingen,snelle levering,kortom dik tevreden:)

Perfecte service!

Elke keer ik hier bestel heb ik mijn producten max 2dagen nadien! Altijd mooi verpakt. Ik bestel hier zeker nog ;) !

Super snelle levering en fijne producten

Goede ervarings gehad dus bestel zeker weer .

Supersnel en super prijs!

Mijn product was verreweg bij Superwinkel het voordeligst! Online besteld en de volgende dag geleverd!

Scherpe prijs en snelle levering....

Was op zoek naar luchtje die niet meer in de winkel wordt verkocht en heb die hier gevonden ook nog voor bijna de helft van de prijs...

Heel goed.

Bestelling volgende dag in huis. Kwaliteit en prijs uitstekend.

Top.

Goede prijs. Snelle levering. Toegangkelijke site.

Snel, eenvoudig en goed

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Gewoon super!

Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd. En ook met inpakservice erbij. Ben heel tevreden

Prima prijzen en snelle verzending

Ik heb nu een paar keer een bestelling gedaan en ben erg tevreden. Breed assortiment en vaak de voordeligste.

Ruime aanbod van producten en snelle levering

Ik ben erg tevreden met de site. Kan alles makkelijk vinden wat ik nodig heb. Levering is snel en accuraat. Raad iedereen aan.

Zalige prijzen, sneel service

Ik koop hier heel regelmatig en heb niets, echt niets aan te merken. De prijzen zijn super, er is een adviseur voor parfums, ik ben fan!

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Ruime keus, goede prijs en snelle levering. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Beter kan niet!

uitstekend

Alles volgens wens ontvangen.

Keurig

Duidelijke site. Snelle levering. Zeer tevreden.

Het pakket was snel onderweg, ik kon het de volgende dag al ophalen bij het DHL-punt. De artikelen waren goed ingepakt en zijn netjes aangekomen.

Goede service netjes

5 Parmentierweg