Snel en betrouwbaar

Mooie geuren voor een welriekend prijsje vis een supersnelle een site en snelle levering

Duidelijk afgehandeld volgens afspraak

Klopt precies zoals is afgesproken dat geeft voor mij een ruime voldoende om in de toekomst nieuwe bestelling te doen.Vr.gr.

Prettig geregeld, goede kwaliteit en aflevering!

Zie bovenstaande!

Super geurtjes, super service en super prijzen! Mijn ervaring is “super” met Superwinkel! :)

Scherpe prijs t.o.v. concurrentie

Steeds tevreden klant door de jaren . Snelle verzending en parfum of eau de toilette aan een scherpe prijs kwaliteit / verhouding. Dirk (Okegem - Belgie)

geweldig

kleine prijzen voor grote merken

Snelle verzending, topkwaliteit!

De winkel werd mij aangeraden door een familielid en ik bestelde onlangs voor de eerste keer. Ik was erg tevreden over de snelheid van levering, de nette verpakking en de topkwaliteit. Alles werd correct afgehandeld.

superblij met de superwinkel

Goede producten, goede prijs, snelle levering!! Dus een superwinkel!!

Heerlijke geurtje

Volledig aanbod en snelle levering

Altijd een goed aanbod, voor iedereen wat wils én voor een leuke prijs. Daarnaast is de levering ook nog eens supersnel.

Perfect en Correct, afhandeling van de bestelling

IK bestel vaker iets ,niet veel hoor,maar wat ik bestel wordt keurig netjes op tijd geleverd Ik ben een tevrede klant!! Liny

Snelle bezorging

Ik ben heel tevreden met deze winkel. Het product werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Ruime keuze en snelle levering.

Bestelling is volgende werkdag geleverd. Keurig verpakt en gratis verzonden. Voordelig geprijsde artikelen en ruime keuze. Ik werd netjes geïnformeerd per mail over status bestelling. Niets op aan te merken.

Ik ben super tevreden klant en zal jullie winkel spoedig weer bezoeken

Goed en uitgebreid assortiment, scherpe prijzen. Razendsnelle levering (in minder dan 24 uur naar Belgie geleverd). Geweldig, heel netjes geleverd en product is zeer goed. Jullie zijn echt goed bezig , complimenten! Met vriendelijke groeten

Duidelijk en snel

Ik heb savonds een bestelling geplaatst, in de ochtend werd duidelijk gemaakt wat ik die dag kon verwachten vwb de levering. De levering was keurig op tijd zoals aangegeven Pakketje was keurig verpakt. Op het totaal niks aan te merken.

Supersnelle bezorging.

Veel keuze, duidelijke site. Makkelijk te bestellen en bezorging heel snel.

super

ruim ssortiment snelle en nette levering top bedrijf

Super goede service

Snel en correct afgeleverd

Niet geurtje wat ik voorheen had

Molecule 01 lijkt me molecule 01. Hoe kan het dan anders ruiken ik krijg ik er hoofdpijn van?

Prima geregeld allemaal

Het enige minpuntje vind ik het bedrag dat je moet halen om franko te zijn.

Prima.

Snelle levering.

Door de zeer goede kwaliteit van de producten ,en snelle levering

In 1 woord geweldig

Super snelle service. Makkelijk te bestellen en heerlijke geuren en zeker betaalbaar

Super service, beste prijs.

Zeer snelle levering (België), beste prijs.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH