Supersnelle levering

Snelle en goede levering!

Geweldig!!!

Vandaag besteld morgen in huis!! Fantastisch! Ze doen wat ze beloven!!

supersnel, altijd correct

Reeds verschillende bestellingen gedaan, altijd prima afgewerkten aanrader

Zeer aangename parfum en vlugge correcte levering zoals gewoonlijk.

Zeer aangename parfum en vlugge correcte levering zoals gewoonlijk

In een woord Geweldig.

Als ik mijn parfums op zijn dan bestel ik ze het liefs bij Superwinkel. Ze zijn heel uitgebreid in keuzen te maken op hun site. En daarbij een snellen levering van hun producten. Vandaar in een woord geweldigggg.

Goed Goedkoop en Snel

Mooie producten!!

Goede prijs en snelle levering

Ik heb veel minder betaald dan elders en het werd ook nog gratis bezorgd. Dan ook nog snel geleverd dus helemaal tevreden

Super,en netjes optijd geleverd!

Betrouwbaar bette prijs en snelle levering!

Perfect zak

Ik bestel hier altijd mn geurtjes. Altijd tevreden en altijd snel geleverd.

Ik bestel altijd mn geurtjes. Het komt altijd goed verpakt. Tot nu toe nooit problemen gehad. Ben vooral tevreden met se snelle levering.

Lekker geurtje en prijs is ook goed

Snelle levering en betrouwbaar

Je bestelling komt gegarandeerd aan. Snelle levering en zeer betrouwbaar.

Vlotte en correcte levering

Veel keus, goed verpakt Vlotte levering

Alles klopt, de leverdatum, de kwaliteit. Gewoon alles

Heel erg tevreden

Snel geleverd. Goedkoop. Bestel altijd hier

Laagste prijs en snelle levering

Ik bestel al langer bij Superwinkel. Ik kijk nog wel eens rond op het internet maar kom altijd weer bij superwinkel terug voor mijn geurtjes.

geweldige opzet en uitvoering door dit bedrijf.

zeer ruim assortiment in tal van lichaamsverzorgende producten, alle consumentvriendelijk geprijsd. Daarnaast ook de bijzondere acties met sterk afgeprijsde artikelen.

Héél goed

Prima levertijd. Keurig op de hoogte gehouden.

geweldig

Alles wat ik besteld heb netjes binnen 1 dag geleverd

Zeer snel, goed en goedkoop

Maandag besteld en de volgende dag al bezorgd. Vele malen goedkoper als andere sites. Kortom een aanrader.

snel en goed !

heel snelle levering van prima producten.

Steeds super!

Ik ben nu toch al jaren klant, en nog altijd is jullie service onberispelijk! Zeer snelle en correcte leveringen. Maar ook jullie aanbod (van originele producten!) en de prijzen van die producten zijn onklopbaar. Niet voor niets "Superwinkel" dus...

Superwinkel de Beste perfrumwinkel in Nederland

Ale merk producten originel verpaking.Ontvangen al tijd op de termijn tijd. Van NOTE 1-10 volgens mijn 15... : ))))

Blij met nieuwe parfum

Zal dit zeker aanraden aan mijn collegas

Kwaliteit

Overzichtelijke site. Producten gemakkelijk te vinden met een degelijke uitleg. Supersnelle levering in een degelijke verpakking. Onklopbaar wat de prijzen betreft.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH