Prima levering

Wat wordt beloofd, wordt ook nagekomen. Chapeau

Slechte ervaring

Had een montale full incense besteld. Bleek de flesje van 100 ml niet eens 100ml te zijn maar zeker 40ml zat er in. En het zakje waar het flesje in zit ruikt heel sterk naar de parfum zelf. Heb al meerdere emails gestuurd om te zeggen dat het flesje niet deugd. Maar krijg steed een dom verhaal dat het ligt aan het bedrijf zelf. En ze willen maar niet geloven dat het flesje heeft gelekt. Ze wouden zelfs geen retour accepteren dan konden ze het zelf zien.

Nette prijs en snel geleverd

Producten die ik zoek voor een prima prijs !

Ll

Red

Ruime keuze, snelle levering

Zeer ruime keuze aan alles in beauty producten. Ook steeds aan de laagste prijs. Had mijn pakje super snel.

Levering parfum

Supersnelle en keurige levering!

producten en levering conform afspraak

prima/uitstekend

Prijs goed , producten ook altijd goed , en verzending altijd snel.. op tijd

Fantastisch!

Mooie website, super prijzen, geweldige producten en een hele goede service! Ga zo door Superwinkel!! De naam is helemaal goed gekozen!!

Super bedrijf.

Reeds plus/minus 4 jaar koop ik bij dit bedrijf. Buiten het feit dat de levering heel snel en correct gebeurt, verrast het mij steeds weer dat de prijs van meerdere producten vaker evalueert in positieve zin richting klant. En dat kan ik na de verstoorde economie i.v.m. corona zeker niet van elk bedrijf zeggen. In tegendeel, bij vele bedrijven stijgen de prijzen na de aantrekkende economie juist soms gigantisch. Dus juist dit bedrijf toont begrip voor zijn trouwe klanten.

Fantastisch super snelle bezorging mooi ingepakt.

De voordelige prijs vele malengoedkoper als de bekende parfumwinkels ongelooflijk.De heerlijke geur dieje lang blijft ruiken.

Top service en goede aanbod

Superwinkel heeft de producten die ik zoek voor een mooie prijs. En snelle levering! Goede betrouwbare webwinkel

Lage prijzen en snel geleverd.

Altijd goed geprijsd en snelle levering.

Goede prijs en een snelle levering

Ik heb eerder producten besteld en ben zeer tevreden met snelle en correcte leveringen.

Altijd netjes en correct geleverd.

Heb al meerdere malen en ook diverse producten besteld. En tot nu toe altijd op tijd en netjes verpakt geleverd. Alleen jammer dat jullie een samenwerking hebben met DHL.

Snelle levering goede kwaliteit

Ik heb een bestelling gedaan voor mijn vrouw. Levering was super snel en kwaliteit prima volgens haar. Dus zeer tevreden.

Top! Snelle levering en goeie prijs

Super tevreden met de foundation! volgende dag al in huis en de beste prijs!

Snelle levering en goede prijs

Levering gaat super snel en de prijs is dik de helft minder als in de winkel. Superwinkel is aanrader en geef dit ook door aan bekenden en familie.

Helemaal Top!

Bestel alleen bij Superwinkel. Heb hier 100% vertrouwen in. Makkelijk om te bestellen en heel snel bezorgd. Helemaal top, ben zeer tevreden en raad het altijd aan bij fam en vrienden. Groetjes Tonny

Super online ingekocht supersnel geleverd prijs ook super ben er super blij mee.

Zeer tevreden met alles hou het zo en ik kom zeker terug als klant ook al woon ik in Spanje.

Nooit problemen

Weliswaar niet altijd de goedkoopste maar wel steeds de beste qua klantvriendelijkheid, snelheid en bezorging.

Hele fijne webshop. Betrouwbaar, Doen wat ze beloven, snelle levering netjes verpakt. 100% originele geuren. De naam zegt het al, het is een SUPERWINKEL!!!!

Altijd snel geleverd en mooi van prijs

Superwinkel is een online superwinkel

Superwinkel is een superwinkel en dat is het! Veel keus, scherpe prijzen en snel in huis.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH