Kan ni beter

Betrouwbaar, goede prijzen!

Ik was sceptisch maar heb toch Boss orange eau de toilette besteld. Alles netjes verpakt en snel thuis bezorgt.

Topwinkel

Heldere duidelijke site, waarin alles goed en duidelijk beschreven is, dus als leek is het simpel te kiezen, bv welke geurtjes bij mijn vrouw passen. Verder een schappelijke prijs en supersnelle verzending.

Prima zaak

Goede service prima kwaliteit en scherp geprijsd

Super en eerlijke prijzen

Super zoals altijd!

Snel bestellen

Handige website,duidelijkheid m.w.b. het bestellen.en.....je bestelling is er snel!!

Mooie keuze en vlug geleverd

Probleempje bij levering met transport, bij contact de dag zelf opgelost door Joyce (klantenservice)

Netjes verpakt

Goed verpakt, snel verzonden en goede prijzen. Erg tevreden!

Zeer betrouwbaar

Je hoeft niet te twijfelen. Er wordt zeer netjes alles per email doorgegeven over je bestelling. De afgesproken tijd klopt ook!! Zeer correct bedrijf. Compliment!!

Perfecte producten en snelle levering

Excellent

Gewoon alles goed geregeld. Top!

Altijd snel geleverd,beste koop.top!

Topservice aan topkwaliteit!

Al een paar keer iets besteld en telkens is dit vlotjes verlopen. Snelle service, goede acties, correct verloop van de bestelling, ... kortom top!

Snelle levering (volgende dag) en netjes verpakt.

Tweede keer dat ik een aantal luchtjes heb besteld. Aanbod varieert namelijk vaak en altijd op zoek naar specifieke geuren. Scheelt een hoop geld en betrouwbare service!

Goed prijs, top kwaliteit, snel verzending.

Super winkel

Goed assortiment, lagere prijzen dan bij andere webshops, snelle service en goed verpakt.

Helemaal goed!

Snel geleverd, en voordelig. Top!

Goedkoop, Gemakkelijk en Snel.

Goede prijs, scheelde de helft met concurrenten. Makkelijk bestellen en snel geleverd door DHL.

zeer goed !

heb eerst nog inlichtingen gevraagd en werd zeer goed ingelicht en geholpen! super ercaing!

Gewoonweg TOP !

Correcte en snelle info, verzending, geen betalingsproblemen, overzichtelijk, eenvoudig ! Goede service, ruime keuze, goed prijzen, top kwaliteitsproducten !

Duidelijke website en snelle levering. Interessante aanbiedingen.

Ouderwetse geur.

Leveringsdag waargemaakt. Goed verpakt en mooi flesje. Geur: ouderwetse (bekende) geur die, in tegenstelling tot meerdere recensies, níet lang blijft hangen. Uitgeprobeerd door meerdere personen.

Is super!

Fijne prijs en zeer snelle levering.

Snelle verzending

Jammer dat de crème die ik voor mijn broer had besteld alleen Spaanse? gebruiks aanwijzing had en nu niet weet of er iets in zit waar hij allerchies voor is. Volgens mij moet er dan wel een sticker overheen zitten in het Nederlands.

Goed!

Snelle levering, lekkere geur.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH