zeer scherpe prijs en snelle levering

mijn eerste aankoop bevalt goed, ze bieden een zeer scherpe prijs.

Perfect. Goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Bestellen is eenvoudig, de prijs meer dan prima en de levering zeer snel.

Letterlijk SUPER winkel..

Ik heb al een paar keer besteld bij super winkel. De levering is top, je krijgt een e-mail over je bestelling en daarbij ook een track & trace code. Het zijn allemaal echte producten. Dit kun je met de code die op de verpakking staat opzoeken. Waarom teveel betalen bij Douglas/Iciparis & andere winkels, als je het hier goedkoper kan halen? Ik zeg doen!

Geweldig.

Geweldige ervaring om bij Superwinkel te kopen. Ruim aanbod, meerdere betaalmogelijkheden, prima verpakking en zeer snelle bezorging. De prijzen liggen ver onder het niveau van de winkels, dus echt een geweldige ervaring. Zeker waard om herhaald te worden. Top.

goede service

Goed materiaal

Super goede ervaring

Heel tevreden, over prijs en levering

Snelle levering, product goedkoop en geleverd zoals omschreven.

prijs/kwaliteit zeer ok

Levering is zeer stipt. Minpunt : de prijzen variëren soms sterk van dag tot dag. Ook het zoeken naar vergelijkingen (via koopjes) is niet altijd gemakkelijk.

super

ik hou ontzettend van de geur Alien Nuxe is nieuw voor mij vind ik ook heel lekker ruiken

Zoals altijd worden de producten op tijd afgeleverd, beste kwaliteit, leuk verpakkingen en klantvriendelijk. Afgelopen jaren koop ik hier alleen mijn parfums. Je bent gek als je zoveel gaat betalen bij Douglas of Ici Paris.

Zeer scherp geprijsd. Supersnelle levering !

Groot assortiment met zeer scherpe prijzen. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Uiteindelijk binnen 1 dag geleverd. Echt een super winkel !

ruime keuze

Perfecte prijs voor mijn perfecte geurtjes

Geweldige prijs, altijd mijn geur op voorraad en snelle verzending

Tot mijn verrassing was mijn eau de toilette qua inhoud 2x zoveel dan wanneer ik hem met BTW korting in de parfumerie koop

Goedkoper, goede service, snelle levering

Zeer duidelijke site , Goedkoper, goede service , snelle levering

netjes op tijd geleverd en het luchtje is verrukkelijk

Heel goede shampoo met superkleine en heel snel geleverd.

Superwinkel

Altijd de goedkoopste ,netjes op tijd en heerlijke geuren ,ben een zeer tevreden en blije klant.

zeer goed produkt

Zeer goede en vriendelijke aflevering

Keurig netjes

Nette en snelle levering van het product

Alles is goed verlopen …

Snel geleverd en super product

Snelle levering en een groot aanbod

Ik heb niets aan te merken met betrekking tot Superwinkel. Wel wil ik even kwijt dat in de vervoerder een heel stuk minder vind, dat is heel jammer zou liever mn pakketje door postnl geleverd krijgen. Maar dar terzijde. m.vr.gr. Coby Tegelaar

Uitstekend, ben vaste klant

Snelle levering, goed aanbod van professionele haarverzorgingsproducten die niet in de retail verkrijgbaar zijn voor een scherpe prijs. Wat wil je nog meer? Je krijgt ook altijd allerlei interessante flyers voor andere producten van derden meegestuurd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH