Super goed

De bestelling is op tijd geleverd.De haar producten zoals biosilk therapie en parfums die ik tot nu toe heb besteld ben ik heel tevreden mee.Dus het is zeker de moeite te bestellen bij Superwinkel.nl

Ik heb besteld en in nog geen 2 dagen in huis. Voordelige prijzen, goede service en zeer goed verpakt.

Perfect, zoals het hoort te zijn.

Een zeer voordelige prijs, snelle en correcte levering en duidelijke berichtgeving. Voor mij de perfecte on- line shop ervaring.

Snel en voordelig

Netjes optijd binnen

Product was goed geprijsd en besteld volgende dag in huis. voor 2,50 een cadeauverpakking gekozen hier had iets meer aandacht aan besteed kunnen worden als je er 2,50 voor betaald. Daarvoor een cijfer 8

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en goedkoopste prijzen op het web.

Supersnelle levering en groot aanbod

Ik heb reeds 2 keer besteld en ga dit in de toekomst zeker nog doen. Het aanbod is zeer uitgebreid en de prijzen zijn uitstekend, vaak goedkoper dan elders.

Top bedrijf

S avonds besteld, 's morgens al geleverd Top service en producten Jullie hebben er een klant bij... En ondertussen heeft mijn zus ook al bij jullie besteld!!!! Toppie !!!

Snelle levering, goede voordelige aanbiedingen, de moeite waard.

Superwinkel doet wat het belooft. Goede voordelige aanbiedingen waar je gewoon erg blij van kunt worden. Is in deze toch wat negatieve tijd erg welkom. Met plezier scrol je door de site en zit al te bedenken wat je de volgende keer zult bestellen. Ook wacht je met spanning de aanbiedingen af en glunder al als er iets leuks bij zit, wat ook nog eens heel snel wordt geleverd. Betrouwbaarheid is mij bij het toverwoord.

Super geuren, super snel geleverd en een super prijs

Het is de beste internet winkel voor heerlijke geuren voor super aanbiedingen.

Super service

Super mooie prijzen en goede service

heel goed

superwinkel is iets dat super is en dat is de prijzen als je daar iets koopt en moet je het verschil eens kijken naar andere winkels ik weet het wel als ik nog eens wat moet hebben zal het zeker daar zijn ik raad zeker nog mensen aan om daar te kopen

super makkelijk en snel verzonden

nog even op het laatste moment een extra cadeautje in huis willen hebben en gevonden op deze site. snel besteld, direct verzonden en een blij gezicht op ons 17 jarig jubileum xx

Super goed!

Snelle levering voor de voordeligste prijs ! Echt top !

Prima service.

Bestellen ging razendsnel en gemakkelijk. Veel duidelijkheid en uitleg op de site. Bij aankomst was er een stevige doos met het product erin. Netjes ingepakt en schadevrij. Top service.

Snel en betrouwbaar

Ik kreeg wat ik bestelde, zeer snel en geen probleem.

Mooie kortingen en snelle levering

Zeer veilig verpakt ben super tevreden en altijd mooie kortingen

top op tijd geleverd

het was allemaal tip top in orde op tijd geleverd. maar een kleine opmerking jullie sturen lootjes mee van de staats lotterij maar die kunnen we in belgie niet na kijken dus lopen we michien we wat prijzen of de hoofd prijs mis. vrgr ronny

Snelle levering en mooie prijs

Mooie prijs voor fijn parfum en snel en adequaat geleverd op afhaalpunt.

Heel erg snel bezorgd

Na bestelling heel erg snel mijn pakket keurig ontvangen Aanrader!

super snel en goeie prijzen

Veel keus snelle levering en gunstige prijzen en voor als een kadootje pakken ze het ook nog mooi in voor je

Gewoon goed, goedkoop en betrouwbaar

Ik heb al diverse keren een bestelling gedaan bij Superwinkel. De bestellingen werden altijd snel en correct uitgevoerd. De goede informatie, na het plaatsen van de bestelling, was zeer prettig.

Verwachting overstijgend

Nergens eerder zo super voordelig ontdekt! Snel en keurig verpakt bezorgd en voor mijn favo delicious geuren heb ik een nieuw vertrouwd adres!

Topkwaliteit

Super service, met zeer aantrekkelijke prijzen. Topkwaliteit aan een topprijs!!!

Gewoon zoals het hoort

Snelle levering en goede afhandeling

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH