Laden reviews...
546 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen heben wiederholt eine schnelle Lieferung, gute Preise und eine große Auswahl. Kunden berichten von zuverlässigem Service, einem einfachen Bestellvorgang und ordentlicher Verpackung. Viele betonen die Authentizität der Produkte und eine problemlose Einkaufserfahrung. Insgesamt de feedback wijst auf ein starkes Preis-Leistungs-Verhältnis und zuverlässigen Versand.
Mijn bestelling was op tijd en netjes geleverd!
Sharda Ramsaroep
ROTTERDAM
Zeer snel geleverd meer moet da nie zijn
Rudi
Beveren
Goede opvolging van de bestelling, scherpe prijzen.
Patricia
Evergem
Snelle levering en goed verpakt, heerlijk geurtje
Jeannette Massop
Woerden
Ik was op zoek naar een douchecreme, deze kwam ik tegen bij Deloox. Dacht bestel hem direct, en had hem de volgende dag al in huis. Echt geweldig, zo snel en goed ingepakt. Ook de prijzen zijn goed! Echt een aanrader.
Arja
Bruchem
Snel geleverd, correct en aan een scherpe prijs
walter stappaerts
Oostende
Snelle levering en super geprijsd
Stephanie
Didam
Positief
Els van Berkel
Best
Super snel geleverd aan een voordelige prijs
Chantal
Temse
Brenda
Vlaardingen
Bestelling werd snel geleverd,, product was goed,,dus een goede en betrouwbare webwinkel.
René
Zoetermeer
Na zoektocht op google toch een zeer scherpe prijs bekomen Zeer snelle levering heel tevreden
Laurent Devriendt
Bredene
Bart
Reet
Mijn bestelling goed en snel verstuurd.
B
Hoensbroek
Ik had een parfum beste en de volgende dag kwam hij binnen. Niet helemaal mijn smaak maar wel leuk!
Evi
Wichmond
Deloox maakt haar beloftes voor wat betreft levering waar.
Lex
Kloetinge
Heel scherpe prijzen en levering was super snel, zeker met deze Eindejaarsperiode! Enige minpuntje vond ik spijtig dat er geen staaltjes bij de levering waren.
Ilse
Sint-Gillis-Waas
Zeer goed.
Martine
Glimmen
De verpakking van mijn producten was beschadigd, Dat is wel jammer ,maar voor de functionaliteit maakt het niet uit. Ik heb mijn niet ingeschreven voor een nieuwsbrief en vervolgens krijg ik elke dag mails in mijn spamfolder. Dat weerhoud mij er wel van om daar nogmaals te bestellen.
Beveelt niet aan
Bart van D
Anna Paulowna
Mijn bestellingen worden steeds op tijd ,goed verpakt geleverd , de prijs en kwaliteit van de producten zijn steeds even goed , ben nog nooit teleurgesteld geweest van de producten ,topbedrijf !!! Ben al jaren klant !!!
Lili Scheer
essen antwerpen
We hebben ons artikel helaas niet ontvangen. DHL zou dit bezorgd hebben, maar op die dag was er niemand thuis. Geen briefje in de brievenbus, niet bij de buren, kortom pakket is spoorloos. Onderzoek wordt na 5 dagen afgerond, omdat DHL terugkoppelt aan Deloox dat bezorger het bezorgd zou hebben. Aan wie dan, vragen wij ons nog steeds af. Geen kerstcadeau voor onze zoon en €60,- weggegooid.
Beveelt niet aan
W.
Vogelwaarde
Beste Wim,
Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat je ongemak hebt ervaren.
We hebben vanochtend al telefonisch contact met je gehad om het probleem te bespreken, en er is inmiddels een nieuw pakket onderweg naar je.
We hopen dat je veel plezier zult hebben met je bestelling! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.
Met vriendelijke groet,
Team Deloox
De keuze is reuze en de prijzen zijn scherp!!
Mike
Schouw 46-40 8232BA Lelystad
Ik zal jullie zeker aan andere aanbevelen.
Joël
Swalmen
Duidelijke website, zonder teveel toeters en bellen. Vlotte afhandeling en levering aan huis. Jullie hebben er alweer een tevreden klant bij. Beste wensen aan het ganse team.
Geert
WATERLAND-OUDEMAN
The product is great and reasonable price
20 December 2024
jolito boneo