Laden reviews...
547 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews consistently highlight fast delivery and careful packaging, along with very competitive prices. Customers report reliable service, easy ordering, and a generally smooth shopping experience. Many mentions of genuine products and secure packaging reinforce trust in the store. Overall, the feedback points to a strong value proposition and reliable, quick shipping.
Cadeau voor mijn zoon. Op tijd ontvangen, Netjes en goed beschemd ingepakt, zodat het cadeau onbeschadigd is aangekomen.
D
Zoetermeer
Zeer verrast om mijn lievelingsgeur te vinden op deze overzichtelijke website. Bestellen ging vlot, levering is zeer snel en verzorgd. Deloox heeft er een vaste klant bij. Dank je wel.
Anne
Bossut
De beschrijving over de parfum, die ik niet kende , wekte mijn intresse maar het was de aantrekkelijke prijs waardoor ik overging tot bestellen. Mijn eerste keer via dit bedrijf. De comunicatie is erg duidelijk en de levering naar België verliep vlot. Zeer tevreden over mijn aankoop en voor herhaling vatbaar!
Brulez Bob
Menen
Gewoon top!
Marlene van Dalen
Gemert
Deloox heeft goede prijzen. De beste parfums voor de laagste prijs. Ook de bezorging was binnen 1 dag.
Daan
Groningen
Ik heb vorige week besteld en er is niets binnen... het lijkt wel of dhl het pakketje zelf houdt.. De website zelf leek mij goed en ik wilde eigenlijk nog een bestelling plaatsen, maar nu wacht ik hier maar even mee, heel vervelend.
Nicole Bruggeman
Utrecht
Super snelle levering
Ank
Venlo
Bij Deloox vind je steeds de beste prijs.
Christian
Anzegem
Zeer snelle levering
Marleen
St Martens latem
Het was zo snel bezorgd en goed ook
Merve
Rotterdam
John
Almelo
Levering is snel, alles wat ik zoek vind ik op deee webstite
Myriam
Heusden-zolder
Ga zo door !!! Groet Hilly
Hilly
Staphorst
Na een bestelling geplaatst te hebben en bezorgd is na een paar keer gebruik het pompje defect. Dus ik krijg er niets meer uit. Hierover een email gestuurd maar geen reactie.. zeer slecht.
W.J.
VIJFHUIZEN
Leuke aanbiedingen en groot assortiment. Makkelijk te bestellen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden.
Désirée
Assen
Ik bestelde een product en kreeg bij het invullen van mijn email de opmerking dat ik al een account zou hebben. Aangezien ik Deloox niet kende, heb ik mijn wachtwoord gereset en bleek inderdaad een account te hebben. Maar, als je blijkbaar al ruim 5 jaar niet meer ingelogd hebt, zou Deloox er goed aan doen te controleren of alle gegevens nog kloppen. Helaas is mijn product dus naar mijn oude adres gegaan omdat mijn oude gegevens nog in het systeem stonden. Veel gedoe voor zoiets simepls dat Deloox makkkelijk kan automatiseren. Jammer
Bruutil
Zevenaar
snelle levering en bereikbare klantenservice. DHL had pakketje niet in pakketautomaat gedaan en die houden zich dan van de domme. DeLoox heeft dit in mijn geval prima opgelost. Hulde!
Ton
Rotterdam
Gewoon geweldig, alles is heel goed verlopen ook weer blij dat ik m'n eau de toilette weer terug heb is in de winkel niet meer te verkrijgen.
Adriana Spapen
Kontich
Goede webshop
Petra
Rockanje
Voor eerste keer besteld en alles werd snel en netjes thuisbezorgd. ook de prijs is interessant.
Wendy
Hazerswoude-Rijndijk
Super toffe site en betrouwbaar! Dag besteld en dag erachter thuis
Faith
Moorslede
Gebruik gemaakt van een goede deal voor H24 van Hermes. ‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top geregeld!
Olaf
Amsterdam
Erg snelle levering, super fijne producten!
Laura
Amstelhoek