Pakket de volgende dag in huis. En het was goed en netjes verpakt.

Super en snel

Super winkelen bij Superwinkel

Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling vorderde. Een prachtige hanger voor mijn dochtertje en daarbij mooie oorbelletjes gratis! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissen

Snel geleverd en ook de prijs was zeer gunstig. Alles volgens afspraak en netjes verpakt. Een echte aanrader!

kwaliteitsparfum aan onklopbare prijs

Meteen de geurtest gedaan tussen het parfum dat ik bestelde bij superwinkel en de tester bij ici paris. Resultaat = idem. De prijs is minder dan de helft.

Uitstekende service

Bestelling en levering zonder problemen zoals het moet :-)

Gemakkelijk, goedkoop en snel

Bestellen bij superwinkel.nl was erg makkelijk, de producten die ik zocht waren snel gevonden en ook nog eens concurrerend qua prijs. Het was erg makkelijk om de producten bij een pick up point op te halen en de levering was direct de volgende dag. De volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Fijn

Fijn

Zoek opdracht geeft foutief advies.

Ik koop, althans dat dacht ik, een heerlijk luchtje. Cadeau puur voor mij zelf. Nu zocht ik op Boss Bottel, ik zie een leuke aanbieding van 100ml + 30 ml. Heb ik deze gekocht krijg ik via een cookie een aanbieding van 200 ml voor een goedkoper prijs. Nou lekker dan. Loop ik dus 70 ml mis en betaal ik te veel.

Goed service, goede prijs, zeer tevreden

Ik koop al jaren de lievelings eaux de toilette van mijn vrouw bij superwinkel.nl

Snel geleverd en nergens goedkoper

Prima ervaring met superwinkel.nl Niet elke parfumerie verkoopt Acqua di Parma en zeker niet voor deze prijs. Volgende dag in huis. Top.

Was bang maar gelukkig een poging gedaan

voor super goedkoop een super geurset

super snelle levering

snel geleverd in een nette verpakking

Geweldige snelle levering

Cadeaubonnen besteld en deze super snel geleverd gekregen

snel en goede service

snelle bezorging.

Superwinkel, Supersnel, Super prijs!

Mijn lievelings parfum van Ellie Saab besteld en de volgende dag al in huis! En óok nog eens €20 goedkoper.. Geweldige service voor de laagste prijs!

Uitstekend.

Snel en goed verpakt correct op tijd geleverd.

Snelle service en zeer voordelig

Parfums zijn veel goedkoper dan elders, veel meer keus en supersnelle levering (‘s avonds besteld, volgende ochtend al in huis). Ben zeer tevreden!

Snelle en goede levering

Ben erg tevreden over de ser ice en afhandeling van de bestelde artikelen.Een te reden klant

Snelle en correcte levering

Aangenaam en makkelijk

Voor herhaling vatbaar

Goede acties... eerlijk en super snel in huis. Echt een super winkel met super veel keus en Een super Goede prijs!

Tevreden op de verpakking na! Veel te groot

Goed produkt, zeer tevreden, snelle levering, verpakking kan kleiner(beter voor t milieu)

Fijne shop ervaring en een snelle levering !

De website is duidelijk en al mijn favoriete producten zijn makkelijk te vinden :) Veel keus en mooie prijzen ! Ga er zeker vaker op bestellen want het is meer betaalbaar dan in een winkel zoals de Douglas bijvoorbeeld. Zou het iedereen aanraden ! :)

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering

Stipt op tijd en alles keurig verpakt.....

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH