Gewoon goed en vertrouwd

Meteen de parfums gezocht op de site via het menu een voor de vrouw en een voor mijzelf Meteen in de winkelwagen gedaan en dd volgende dag al in huis.... Dus volgende keer weer bestellen bij superwinkel

Super!!

Snelle levering en goeie prijzen!!

Top!!!!

Top!!!!!!

Alles wat toegezegd is nagekomen.

Geeft een goed gevoel dat er on line bedrijven zijn die alles nakomen wat zij zeggen. Wij werden uitstekend op de hoogte gehouden wanneer wij het bestelde product bezorgd zou worden. Kort gezegd bestellen wij in de toekomst met alle plezier en vertrouwen weer bij jullie bedrijf

Geweldige winkel

Super snelle levering en altijd voor een leuk prijsje!!

Snelle levering voor een super prijs!

Altijd superwinkel voor mijn parfum, blijft de beste met goede prijzen en snelle levering.

Super winkel

Snel, goed, goedkoop!

gewoon helemaal oké.

Super !

Veel keuze, goede prijzen en heel vlotte levering !

Fijne geur tegen redelijke prijs

Fijne geur, die bij alle gelegenheden past, tegen redelijke prijs

Perfect en goedkoper

Heb 1ste keer besteld en het product was heel goed was de dag erna al geleverd en 40 euro goedkoper als bij mij in de stad

alles was netjes en goed verpakt

Uitstekend!

Duidelijke site, enorme keuze in producten, super snel geleverd, niet duur! Ik ben heel tevreden, kan het iedereen aanraden! Het is echt super!

Makkelijk en snel , lagere prijs, prima sevice !

S avonds besteld , s morgens al geleverd .

Super winkel !

1e keer besteld...aangenaam verrast door de snelle levering , de scherpe prijs , en het geleverde produkt. Voor herhaling vatbaar.

Is een echte super winkel!

Is een echte super winkel!

Top winkel

Bestelling zoals beloofd volgende dag bezorgd. Netjes en goed verpakt. Top

Top.

Mooie producten voor mooie prijzen. Blij dat ik jullie ken!

Snel en goed

Mijn pakketje snel ontvangen En was zoals ik wenste en zoals de omschrijving was

Altijd op tijd de bestelling

Super maar de naam zegt het al

Super service en snel

Goede prijs/levering

Uitgebreide keus en goede prijs. Voora de levering was supersnel.

super goed

Snelle levering, zeer goede aanbiedingen en groot assortiment. Ook de service is zeer goed, dus zeker een aanbeveling.

Top geregeld!

Geen opmerkingen

Ik koop alleen nog maar mijn parfum bij superwinkel prijs is goed en de levering is snel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH