Mooie producten tegen een goede prijs. Duidelijke website, snelle afhandeling en levering.

Goed en betrouwbaar

Creme besteld en de volgende dag in huis ! Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending (tijdstip van aflevering etc.) Toppie !

Snelle levering en goedkoop

Heb mijn shampoo en conditioner besteld rond 21uur savonds en volgende dag om half12 door bezorger afgeleverd. Bestelde mijn haarproducten eerder bij een andere webshop maar blijkbaar betaalde ik daar zeker 30% meer. Dit is dus zeker een Superwinkel. Voor mij geen andere webshop meer natuurlijk.

Snel en betrouwbaar

Bestelling geplaatst en correct afgeleverd op mijn werk. Geen verzendkosten en de dag erna al geleverd.

Goede website, mooie prijzen en snelle levering!

Cadeautje voor mijn schoondochter besteld voor haar verjaardag, netjes op tijd geleverd en mooi verpakt. Mooie prijzen en een duidelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar.

leuke, gebruiksvriendelijke website, met veel keuze en goede prijzen

leuke, gebruiksvriendelijke website, met veel keuze en goede prijzen

Snel bezorgd, eerlijke prijs, mooi verpakt.

Prima webwinkel met eerlijke prijzen en snelle levering.

Zeer tevreden snelle levering goede service

Mijn bestelling kwam al de volgende dag op de tijd die ik doorkreeg super geregeld

goeie kwaliteit en levering

Bestel wel vaker nu bij superwinkel.nl en het fijnst van alles is dat alles binnen 1 dag word bezorgd.

Levering binnen 1 dag, hele fijne webshop.

Snelle, correcte levering! Mooie prijzen.

Snel, netjes verpakt

Snelle verzending en goed verpakt, zeer tevreden.

Geweldig snel geleverd, top service

Op donderdagavond de Mont Blanc Explorer besteld en al op vrijdag geleverd. Wat een heerlijke geur, en voor ongeveer de helft van wat hij normaal kost.

Een goede ervaring.

Het product voldoet aan wat ik had verwacht. De levering volgens afspraak. Prima gegaan, chapeau!!

Heel tevreden

Heb het gevoel dat parfum niet origineel is

Ruikt niet vertrouwd en ik gebruik Caroline Herrera 212 al jaren

Nog niets ontvangen

Triest

Goede snelle service

Parfum besteld en de volgende dag al geleverd.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Snel geleverd, keurig ingepakt en met een leuke attentie.

Duidelijke webshop met leuke prijzen. Pakketjes werden netjes de volgende dag geleverd. Goed verpakt tegen beschadigen en een envelop met kortingsbonnen als extra. Al met al een goede ervaring gehad bij deze webshop.

Prima goede service.

Binnen 1 dag was alles binnen

zeer goed en een snelle levering

Snelle service en ook telefonisch goed bereikbaar.

Betrouwbaar

Levering snel en betrouwbaar, goede prijs, lekkere geur

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH