overzichtelijke website en snelle service

Heerlijke overzichtelijke website. Jullie doen wat jullie beloven!

Leuk professioneel en snel

Hele goede service, keurig en snel geleverd.

Ik bestel regelmatig artikelen via Superwinkel en ben heel erg tevreden over de vlotte verzending en service. Altijd keurig verpakt en snel geleverd.

Snel, professioneel, uitstekende kwaliteit

Orginele parfums tegen sterk gereduceerd tarief met een vlotte en professione afhandeling. Dit is mijn favoriete winkel!

Correcte en snelle levering!

Ondanks coronatijden toch een snelle levering g zoals beloofd.

Super service

Ik had in de avond wat besteld en het was de volgende ochtend al binnen! Echt super

Zeer tevreden.

Zoals steeds, correct, snel, netjes verpakt en bijzonder tevreden. Bedankt superwinkel team.

Bestellen en op tijd bezorgen,prima.

Mooie prijzen en snelle levering.

Website gemakkelijk in gebruik. Altijd mooie prijzen en zeer snelle levering waarvoor dank.

Voor dat ik het had besteld , lag het bij wijze van spreken al op de mat. Zeer snel bezorgd

Süper snel

De bestelling is vogende dag gekregen top

Snelle bezorging zoals beloofd

Organza besteld een heerlijke geur al jaren in herinnering. Nog steeds hetzelfde en krijg complimenten over de geur

Perfecte kwaliteit en snelle levering!

Prima kwaliteit!

Erg tevreden snelle service

Mijn bestelling komt altijd de volgende dag!

Super winkel doet zijn naam eer aan

Ik koop al jaren bij superwinkel en nooit meer bij een ander. Super divers assortiment, super snelle bezorging en super goede service!

super

Besteld en de volgende dag geleverd.

prima geregeld

Makkelijk bestellen. Snelle levering

Zeer positieve ervaring

Heel eenvoudig te vinden wat je eoekt Goede betaalmogelijkheden Snellelevering. *Eventueel de mogrlijkheid aanbieden om staaltjes van een ander produkt, vooral parfum (tegen een kleine extra vergoeding) aan te bieden.

Kwaliteit voor een klein prijsje

Ik ben heel tevreden over het aanbod, de voordelige prijzen en de supersnelle levering. Top en zeker voor herhaling vatbaar.

Namiddag besteld, en volgende dag al onderweg!

Voor mij is het onmisbaar

Ik gebruik het bij hoofdpijn

Heel goeie service bestel hier altijd en veel goedkoper.

In een woord super!!!

Vlot geholpen Ideaal om een bestelling te doen

prix et livraison super rapide

Premiere commande sur ce site super prix et livraisons super rapide et produit correspondant a mon achats

Snelle bezorging en lekkere parfum. Ik ga gauw weer bestellen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH