good

Super ,very fast delivery.

top

bedankt voor de goede samenwerking

Super goede snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Top! Ga zo door!

fantastisch bedrijf,

zelden zo meegemaakt, zo vriendelijk, behulpzaam, enorme keuze, prima kwaliteit en ook nog vlijmscherpe prijzen, en de levering was ook conform afspraak en perfect, ik kan het niet echt niet beter omschrijven, ga zo door en je wordt de grootste van Nederland, bedankt voor het zaken doen

alles top!

alles top!

Snel

Makkelijk overzichtelijk en snel

Top en een goede prijs

Super. Een aanrader.

Gewoon goed

Geen gedoe gewoon goed

Kreeg deze site van een vriend van me maar top website

Zeer snelle bezorging

Dit was de eerste maal, zeer tevreden

Producten geleverd zoals deze staan omschreven op de webshop. Levering ging super snel.

TOP!

Vandaag besteld, morgen in huis: belofte is waargemaakt!

Correcte levering

Mijn produkten besteld en 2 dagen later correct thuis geleverd!

Correcte levering en goed product

Mooi op tijd geleverd, goed product Duidelijke mail

Super snel besteld, en super snel thuis bezorgd.

Super snel, besteld, en super snel thuis bezorgd En de geur zoals het moet zijn.

Snelle en correcte levering

Besteld en 2 dagen later was het geleverd. De volledige bestelling in 1 keer. Ook deftig ingepakt om stukken te voorkomen

Top top Top

Mijn ervaring bij deloox is supper die hebben beste prijsen voor hoge kwalteits parfums ik heb al meer dan 10 parfumes bestelt bij deloox. Zo kan je zien dat ik deloox de best online parfum winkel vind en dat ik in toekomst nog veel meer gaat bestellen.

Olha

Всім рекомендую, товар якісний, і дуууже швидка доставка. Я задоволена. Дякую

Snelle levering Zeker niet te duur Top bedrijf

Product in questions

I received Tom Ford eau de parfume Ombre Leather. And leather label was visibly dislocated out of the window. Nevertheless company replied to me and expressed assuredness that product is real. However in many Internet reviews of that product dislocated leather label mentioned as the first sign of fake parfume. So, for the future I suggest to buy parfume directly in store and open it in presence of seller. In this case is a chance to replace it.

Een fijne ervaring en een fijne webshop!

Ik haal al mijn parfums van Deloox. De prijzen die ze hebben zijn super en het aanbod is ook heel groot. Zeker een aanrader om hier te kopen.

Superleuke prijsjes ,snel geleverd wat wil je nog meer

snelle en keurigeafhandeling

snelle levering en keurig verzorgd

Geen betere service dan een Deloox service

Snelle levering, zoals beloofd, scherp geprijsd..... als je weet wat je wilt...dan twijfel je toch niet ;-)

Perfect en betrouwbaar

eindelijk eens iemand die zeer betrouwbaar is en doet wat hij belooft.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH