perfect product en op tijd geleverd.

Zoals al eerder is deze bestelling weer keurig uitgevoerd en snel geleverd door Superwinkel en tegen een goede prijs dus wat wil je nog meer, ondanks dat ik eerder niet zulke goede ervaring had gehad met de levering via DHL is dit perfect op tijd en netjes afgeleverd met een goede track and trace melding, dus helemaal tevreden.

Supersnelle levering

Heel tevreden van de snelle levering!!

Snelle levering en steeds heel goedkope pryzen voor parfum

Prettige website met een snelle levering en veel fijne aanbiedingen!!

Nooit enige zorg….

Elke order wordt enorm snel en netjes geleverd. Veel parfums zijn enorm moeilijk of zelfs niet aan te komen maar bij Superwinkel vaak wel Te koop en tegen hele fijne prijzen .

Snel en goedkoop

Goed koop snelle levering

zeer snelle verzending en goederen altijd 100% origineel

Goede producten aan concurende prijzen !

Vlotte levering en goed product

Super efficiënte levering, geweldige keuze en super aanbiedingen

Ik vind altijd mijn meug want de beschrijving is top en geeft een ideaal idee. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de beschrijving de beoordelingen. Super!

Met recht een SUPERWINKEL. Makkelijk met bestellen en snelle levering. Top

Super tevreden

Vlugge levering groot assortiment leuk geprijsd vind het echt een super winkel!

TOPassortiment aan kleine ptijzen

correcte levering

Mooie aanbiedingen, snel geleverd!

Uitgebreide keuze, uitstekende prijs/kwaliteit, snelle levering.

Goed en snel

Goede ervaring zoals elke keer

Te gek

Te gek

1 van de goedkoopste en beste

Mijn persoonlijke favoriet als het aankomt op sales en parfum, ik haal hier al mijn parfum

Snelle levering!

Fijne webshop om mijn favoriete geuren te bestellen.

Alles heel goed en duidelijk geregeld

Goede ervaring

Vlotte, snelle service

Heb reeds talrijke producten besteld bij Superwinkel. Altijd TOP prijzen, vlotte facturatie en snelle levering. Ook de kwaliteit van de geleverde goederen is steeds uitmuntend. Dé aanbevolen website en de enige manier waarop ik nog parfums bestel :-)

prima prijs/kwaliteits verhouding

supersnelle levering en betrouwbaar

Alles Goed!

The product I bought was a shot in the 10th product as described, all on time and efficiently

Snelle levering en netjes verpakt!

Superrrrrrr prijzen, snel geleverd én netjes verpakt!

Zeer goed gedaan!

De artikelen die we aangevraagd hebben werden correct geleverd en in een minimum van tijd. Perfecte service!

Correct in prijs, service en verzending

Ik koop graag op deze site. Alles verloopt zoals je hoopt op een online store! Altijd leuke ervaring. Heb jullie al dokwijls aangeraden en terecht!

Degelijke prijzen - snelle verzending - correcte info via mail. Super dus...die winkel

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire