Betrouwbaar en snel

Bestel en de volgende dag thuis geleverd!

Perfect en op tijd geleverd !

prima prijs-kwaliteit

Snelle levering topproduct

Zeer snel geleverd

Producten waren scherp geprijsd en zeer snel geleverd.

Mooi sieraad conform verwachting

Bij gelegenheid van ons 45-jarig huwelijk, de namen van onze 4 kleinkinderen gegraveerd in deze hanger.

Snelle en nette verzending, product zoals omschreven. Bericht wanneer de bestelling verzonden is.

Prachtig!!

Prachtig winkel!! Ik ben super tevreden!!

Prijs-Kwaliteit,vandaag besteld en volgende dag al met lekkere geur op.zeker aan iedereen een aanrader.

Overzichtelijke website met mooie acties

Duidelijke en aangeduide informatie bij de artikelen op de webshop. Vandaar ook mijn bestellingen op Superwinkel.nl. Ik kijk graag uit naar mijn volgende bestelling.

Top service en prijs kwaliteit

TOP... Dank U

Prima en goedkoop!

Super snelle levering, had mijn bestelling de volgende dag al thuis. Goed verpakt.

Heerlijke geur, lage prijzen en snelle verzending!

Mooi product voor een redelijke prijs

Mooi product voor een redelijke prijs

Bestellen ging makkelijk en de bezorging ging prima op tijd. Ik zal zeker weer bestellen bij u..

Snelle uitstekende leveringsoor de helft van de prijs die ik gewend was te betalen!

Al de volgende dag werd mijn bestelling keurig verpakt bezorgd. Ik ben heel voordelig uit! Heel blij jullie ontdekt te hebben!

Goede en snelle service!

Ik bestelde een voorraad zonnecrème van Lancaster voor volwassenen en kinderen. Op vrijdagnamiddag besteld, op maandag al in huis! Goed en snelle service!

goede prijs, snelle levering, top

Ik kwam bij Superwinkel via google vanwege de goedkoopste prijs. Bestellen was super makkelijk en de levering was snel en netjes.

Fantastische snelle service en communicatie

Heerlijke parfum besteld voor mijn man, mijzelf en een vriendin op een ander adres. Al snel kreeg ik een mail dat de bestelling ingepakt en onderweg was. En de volgende dag kwamen de pakketjes al binnen. Wel vind ik de verpakking nog iets te groot om zo’n klein doosje. Desalniettemin zeer tevreden!

Top site! Ik bedacht mij om op vrijdag avond 9:15 nog een geurtje te kopen. Door deze top site had ik hem de volgende dag al binnen! Geweldig geurtje en helemaal blij met de bezorging.

Zeer snelle service

Goede prijs en zeer snelle levering van mijn heurtje

Het is SUPER

Makkelijke site, en alles wat ze beloven maken ze waar!

Gewoon heel goed!

De keuze is reuze , De levering snel, Bij Superwinkel weten ze het wel!

Prima en vlotte levering

Mijn bestelling werd keurig verzorgd verzonden en was er snel.

goed en snel

's avonds besteld de volgende dag al in huis. Reuze handig voor een plotseling nodig verjaardagscadeau

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire