Heel snel en goed geholpen en geleverd.

Top.

Zeer snelle levering. En netjes verpakt en prijstechnisch geweldig. We zijn helemaal tevreden en hebben dit al veel gedeeld met vrienden.

Snel en goedkoop

Voordelig en snel. Top

Super snel geleverd!!!

Ik vertrouwde het eerst niet omdat het zo goedkoop was, maar ik had toch besteld en een hele snelle levering en het product is top!

Superwinkel =superprijs, superservice, superdeals, super zoals het moet

Gewoon top

Doen wat ze beloven

Makkelijke website. Prijzen meestal lager dan de winkels snelle levering. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.

Snelle accurate bestelling tegen een scherpe prijs

Ik ben blij met mijn favoriete geurtje dat is geleverd door superwinkel.nl De website is klantvriendelijk en duidelijk, de bestelling was gauw gedaan. De levering ging ook heel snel en het geurtje was goed verpakt! Bedankt!

Ik was zeer tevreden 1ste over het vlugge antwoord en levering

Ik had nergens mijn Kenzo crème voor handen en lichaam gevonden. Heb de vraag gesteld en de volgende dag had ik al antwoord met de nodige uitleg. Nadien heb ik mijn bestelling gedaan en binnen de 2 dagen was het thuis geleverd. Hartelijk dank om de goede Service.

Helemaal Super

Topgeuren in grote volumes voor een Geweldige prijs

Top winkel

Snelle levering, genoeg keuzes en voordelig.

veel voor weinig

Snelle levering + luxe geuren voor een kleine prijs. Top top top!

Super prijs super vlugge verzending

Super prijs en super vlug geleverd

Voor herhaling vatbaar

Interessante prijzen, mooi assortiment, makkelijk te bestellen, vlotte en correcte afhandeling.

Netjes verpakt, binnen 1 dag geleverd, top.

Netjes verpakt en op tijd geleverd binnen 1 dag. Top

Bestelling perfect geleverd

Alles tiptop in orde!

GEWELDIG GOED

DE NAAM VAN DE WEBSHOP ZEGT HET AL HET IS EEN SUPERWINKEL........

Snelle service, goede prijzen

Op de site is alles duidelijk en vind je alles vlot. De prijzen zijn zeer goed in vergelijking met andere sites.

Zeer tevreden!

Duidelijke site en echt een super snelle levering (en dat in deze tijd)

Supersnelvoordelig

Supersnelvoordelig

Superservice

Had wat problemen bij bestellen vanuit België met levering in Nederland. Op een professionele, adequate en vriendelijke manier werd ik geholpen. De eau de toilette werd met veel enthousiasme ontvangen . De prijs van de parfums en eau de toilettes zijn veruit de gunstigste. Kortom : een superervaring (ook vroeger reeds ondervonden) bij het aankopen van creaties bij jullie klasse “superwinkel.nl” Dankjewel

Snelle en uitstekende service. Goede prijs

staat nergens levertijd

duurde 3 dagen voor ik een bevestiging kreeg en toen bleek dat t uit China kwam

Superwinkel doet zijn naam eer aan.

Goede website, betaalbare prijzen en snelle levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire