Rond 21.00 besteld en de volgende dag al werd mijn bestelling bezorgd.

Super snelle levering.

Besteld,betaalt en ontvangen, super snel dus.

Snel & scherp geprijsd

‘S avonds besteld en de volgende dag was mijn geurtje er al! Goed verpakt met, net zoals wanneer je in de winkel een geurtje koopt, wat mini’s er bij geleverd. Daarnaast was het geurtje wel 30% goedkoper dan elders!

Goed verpakt en vlug geleverd

Leuke prijzen, en alles netjes verpakt en geleverd ! Ik bestel graag bij superwinkel.nl Geweldige service , maakt me blij .

Snelle levering ik ben echt zeer tevreden

Het juiste product snel op afgesproken dag geleverd!

Fijne site waar ik snel kon vinden wat ik zocht tegen redelijke prijs. Werd mooi op afgesproken tijd geleverd, prima.

Super snel bezorgd !

Superwinkel is goedkoop en levert snel met ook nog een klein presentje in het pakket. Leuk !

Betrouwbaar, voordelig(er) en snel!

Elke bestelling gaat makkelijk, snelle levering en meestal goedkoper dan andere aanbieders. Een tevreden klant.

Supersnelle levering

Keurig verpakt en scherp geprijsd.

Toppie.

De producten zijn origineel en op minder dan een dag geleverd!

Voordelig en supersnelle service.

De producten die ik heb besteld waren super voordelig en de volgende dag direct in huis. Keurig verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goeie service, een tevreden klant!

Snelle levering, goed verpakt! Een tevreden klant

Prompte en foutloze bediening.

Uitstekend!

Compleet

Zowel bestelgemak als leveringstijd super!

Heel snelle levering!

Top kwaliteit!

Snel Goedkoper !

Gekeken in winkel naar product,deze was vele euro' s goedkoper bij superwinkel! Daarvoor mijn dank !

goede ervaring

we hebben voor het eerst besteld ,en alles was snel en goed gelukt!!

Lekker makkelijk en snel thuisbezorgd en groot assortiment.

geweldig

Is mijn eerste aankoop en deze was perfect , prijs is goed, levering op tijd, niets op aan te merken. Ik zal zeker nog bestellen en aanraden bij vrienden.

Grote keuze en altijd originele giftsets!

Ik bestel meestal dezelfde luchtjes voor familie en vrienden! Leuk dat er zoveel verschillende giftsets bestaan!

Doet zijn naam eer aan!

De originele merk producten voordelig en supersnel geleverd

Product en Service super Superwinkel.nl

Voor mijn echtgenoot en mijzelf., zalige Parfums gekocht supersnel geleverd, netjes verpakt.betaling probleemloos.. Onder vonden dat de geuren allemaal goedkoper zijn als bij andere online webshoPS. Ik, Janny Oostom, beoordeeld Superwinkel als de beste..Mijn superwinkelblijft voorrang alleen bij deze winkel bestellen..Als trouwe. KLANT.

Voordelig, perfect op tijd geleverd

Duidelijke site, voordelige prijzen, levering prompt en op tijd

Tevreden

Ik ben super tevreden; hoefde niet lang op levering te wachten en de kwaliteit is zoals ik het gewend ben.Fijn vooral in deze coronatijd!

Zeer snel en niet duur ... Aanrader!

Niets op aan te merken Alles dik in orde.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire