prima prijs/kwaliteit

zeer snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit van de geleverde producten, zeer ruim assortiment zowel voor mannen als vrouwen

Veel producten, snel en gemakkelijk bestel proces, snelle levering voor een goede prijs

ik vind bij Superwinkel altijd alles wat ik wil en heb ik maar 1 bestelling en bezorgmoment en voor bijna altijd de beste prijs.

uitstekend

alles prima in orde

In een woord geweldig!

Super levering. Super prijs! Super ingepakt. Niets op aan te merken! Superwinkel heeft zijn naam eer!

Een dag later al in huis

Snelle levering, netjes verpakt. Mijn eerste ervaring met superwinkel is heel positief. Ik ga hier zeker nog bestellen

Aanrader

Lage prijs, stipte levering, zorgvuldige communicatie

Bestellen en de volgende dag ook echt binnen.

Super!!!

Super tevreden snelle levering ook naar belgie !!!

Top product voor een top prijs

Ik heb parfum bij Superwinkel gekocht. Binnen een paar dagen in huis. Het is een duur luchtje maar bij superwinkel scherp geprijsd! Erg blij mee.

top

Het bestelde product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting . Topparfum!

perfect

prijstechnisch gunstig en snel geleverd

Top service !

Ik heb mijn nieuwe parfum leverancier gevonden !!!! Snelle service en ook super mooie cadeau verpakking. In eerste instantie heb ik besteld omdat ze met DHL Parcel verzenden, dat vind ik zelf een betrouwbare vervoerder en altijd op tijd ! Maar de hele online shop beleving is als zeer prettig ervaren. De prijzen zijn onder marktconform en het aanbod is uitstekend! Tot Snel !!

Heel tevreden met snelle verzending

Lekkere parfum besteld voor de verjaardag van mijn mama. Mooie prijs en een hele snelle verzending. Zal zeker nog eens bestellen

Goede producten voor een scherpe prijs

De super deals zijn echt super deals. Ook de snelle levering is een pluspunt.

Snel en de superaanbiedingen is iets wat ik iedere dag even nakijk

Meerdere keren besteld en alles snel binnen. Wil meer gebruik maken van de superaanbiedingen, leuk om aan mijn vrouw te geven...tegen een echt leuke prijsjes

Snel, goed ik zeg top!

Had eerst mijn bedenkingen, is het geen nep spul, maar nee het is top. Jammer voor de winkels waar ik normaal koop maar dit scheelt te veel.

Voordelig en Super snelle levering.

Laat in de middag besteld en de andere dag al bezorgd.

Supergoed, alleen DHL bracht het pakketje te laat 2 uur later.

goede en snelle levering, binnen 1 dag mijn goede parfum thuisbezorgd

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Top geur!!!en snel geleverd

Snelle correcte levering.

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Goede website, snelle levering en goede prijs!!!

Goede website, snelle levering en goede prijs!!

geweldig

Allereerste de prijs en dan was de bestelling er al de volgende dag, zoals beloofd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire