goed aanbod, goede prijs, snel geleverd

goed aanbod, goede prijs, snel geleverd

Super.

Zal zeker weer voor deze super winkel kiezen.razendsnel geleverd. Echte aanrader.

Super service tegen de scherpste prijs!

Ik ben heel blij dat ik wat verder gezocht heb online en Superwinkel.nl ben tegen gekomen. De prijs lag een pak lager en na 2 dagen mocht ik mijn bestelling thuis ontvangen. Nog met een gratis staaltje erbij :-) Superwinkel => Super tevreden!

Goede kwaliteit.en snelle levering

Goede kwalilteit . En snelle levering

Nette prijzen, snelle levering

Echt een superwinkel nette prijzen en Sneek levering!

Goeie service en voordelige prijs!

Bij vergelijking van hetzelfde produkt bleek Superwinkel.nl de goedkoopste. De verzending van het pakket was zoals voorzien en het pakket zelf was goed beschermd tegen schade. Zeker een aanrader!

kon snel een keuze maken uit de geboden producten

Top geschenkaanbieding en binnen één dag in huis1

Doen wat ze zeggen

Goede prijs en vlug geleverd

Snele behandeling van de bestelling, een kort wachttijd

Snele behandeling van de bestelling, een kort wachttijd en de pruduct in een goede verpakking zonder schade. Top! Bedankt!

SNELLE SERVICE

Heel scherpe prijzen en snelle levering.

Assortiment heel erg ruim en zeer concurrerende prijsstelling.

Super geweldige service

Vandaag besteld en morgen al geleverd.

topwinkel met top service

Goedkoop, bestellen en de dag erop afgeleverd

Perfum

My boy friend like the perfum I bought from this shop it stay the all day on the boy, the delivery was fast

Gewoon weg geweldig

Ik had het een donderdag besteld voor 22:00 uur en de volgende dag had ik het al in huis

Super blij

1e keer dat ik iets bestelde maar zeker niet de laatste. Erg tevreden. Zeer snelle levering

Supersnelle levering

Op het laatste moment een cadeautje kopen. Pffff daar kwam ik goed mee weg. Eindelijk een webshop die doet wat ze zegt en nog scherp van prijs ook.

Altijd tip top in orde !

Al wat ik online heb bezorgd was in orde ! MVGMimi

snel geregeld

Laat besteld en toch snel in huis en dat in deze tijden!

Uitstekende service!!

FANTASTISCH!

Ik ben zeer tevreden over de eenvoudige manier van bestellen, de ongelofelijk snelle bezorging en natuurlijk over mijn aankoop, mijn favoriete geur Elixer des Merveilles van Hermès!

Zeer tevreden met het totaalplaatje

Vanaf het bestellen tot en met het uitpakken is super. Echt een aanrader en zal dit ook zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. Snel, netjes en in een woord TOP

De site is duidelijk en ik vond de dat de bestelling er snel was, prima hoor!

Goed geregeld!!

Duidelijk site. de levering snel en goed geregeld En je kan met afterpay betalen vind ik n fijne service!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire