Snelle service en de goedkoopste prijzen!

Breed assortiment tegen hele scherpe prijzen. Eenvoudig besteld en snel geleverd!

Geweldig. Zelfs in deze lastige tijd de volgende dag in huis.

Overal wordt aangegeven dat het druk is en dat de pakketjes er misschien iets langer over doen. Maar bij Superwinkel niet. De volgende dat was mijn bestelling al in huis. Het is dus echt een Super winkel!!!!

Een fijne ervaring

Mijn product was overzichtelijk te bestellen en de betaling verliep vlot. En het product was snel geleverd.

ik heb voor het eerst besteld en ik was happy en heb al mijn relaties aangemoedigd om bij jullie te

ik ben zeer tevreden

Prima!!!!!

Duidelijke website en snelle levering

Super lage prijzen en mijn parfum was heel snel in huis! Aanrader! Ga er zeker nog een keer bestellen

zeer positief

Had wat problemen met het bestellen en ben toen heel fijn geholpen door iemand van de klantenservice. Het bestelde had ik de volgende dag al in huis.

Makkelijk online te bestellen en vlugge levering..

Top !!!!

Snelle levering van goede kwaliteit voor een goed prijsje

Lagere prijzen dan de meeste parfumerieën voor dezelfde kwaliteit, het product wordt (bijna) altijd binnen 3 dagen geleverd.

Heel snel geleverd en hele scherpe prijzen zou ik iedereen aanraden! Was mijn eerste keer dat ik iets heb besteld bij jullie ga ik vaker doen.

Heel tevreden

Ik kop zo goed als allen in superwinkel en zelfs heeel graaag

Goed en op tijd geleverd

Ik kreeg de make up koffer goed en snel bezorgd, en ook heel mooi verpakt. Mijn kleindochter was er heel blij mee

de beloftes tot nu toe , werden altijd waargemaakt .

zoals bovengenoemde !

Prima geregeld

Ben blij dat ik het product kon bestellen

Uitstekend!

Top! Snelle levering! Leuke verrassingen! Gewoonweg top internet winkel!

Snelle en goede service

Jullie komen de afspraken na zoals jullie zeggen en dat is heel prettig. De levering was snel en het pakketje was netjes ingepakt. Toen mijn pakketje in eerste instantie niet was bezorgd, belde ik met SuperWinkel en er werd direct actie ondernomen. Anderhalve dag later werd mijn pakket alsnog geleverd.

Leveren wat ze beloven

Goed en overzichtelijke webshop. De levering en de beloofde producten goed verpakt en binnen de beloofde levertijd

Mega tevreden

Besteld en de volgende dag geleverd. Parfum is origineel en veel goedkoper dan bij andere winkels.

Super snelle levering en goeie verpakking!

Super levering, en het luchtje was goed verpakt. En een goede prijs!

Mega snelle service

Binnen een dag de spullen in huis!

Goedkoop snel

heel snel in huis lekker voordelig Zeker aan te raden

Levering op tijd geleverd

Product is zeker zijn geld waard

Snelle bezorging

Snelle bezorging en mooi ingepakt en boven de 30 euro gratis thuis bezorgd

goede prijs setting

besteld en geleverd volgens bestelling

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire