Artikel zoals beschreven snel en betrouwbaar

Wat betreft mijn artikel die ik gekocht heb via deze websitebezoek was al heel blijft dat het beschikbaar was en levering is zoals gemeld binnen de 48uur thuis geleverd. Top service

Kleine prijsjes en uitstekende service

King van Dolce en Gabbana besteld. Fles van 100 ml; goedkoopste versie t.n.t gevonden! Heerlijk luchtje en een hele snelle levering. Kortom: alles Top!

Super snelle levering prachtig en veilig verpakt...dus 1 woord "super".

Snelle levering en goede prijs

Overzichtelijke site

Superwinkel.nl is een overzichtelijke site, die parfum tegen goede prijzen aanbied. Het bestellen en betalen gaat eenvoudig en simpel. Ik heb mijn bestelling een dag later al mogen ontvangen. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Perfecte en snelle aankoop

Een bestelling bij super winkel maakt me altijd blij, ik krijg de lekkerste geurtjes aan de beste prijs de volgende dag thuis geleverd. Wie doet beter? Dankjewel super winkel! Ann

Goede producten. Goedkoop, op tijd en veilig geleverd. Kortom, perfect.

Prijzen zijn lager dan andere online shops. Ook snelle levering!

Prima keuze, snelle levering

Superwinkel heeft een ruime keuze, een goede prijs en supersnelle levering! Precies wat ik wil

Vliegensvlugge service, voor een decennia lang lievelingsparfum aan een zeer voordelige prijs.

Alles werd op tijd en correct geleverd!

goede snelle service

Het was mijn eerste bestelling bij superwinkel.nl. ik was snel op zoek naar een geurtje voor mijn man. Ik vond zijn favoriete geurtje, voor een hele goedkope prijs, en het was binnen 2 dagen al bezorgd! Echt een hele fijne en snelle service. ik ga zeker nog vaker bij superwinkel bestellen.

Makkelijke bestelling en vlot uitgevoerd , zou zeker weerinstituut bestellen in de toekomst en niet de duurste , kortom uitstekend !!!

Toffe deals

Groot assortiment, goede prijs, toffe deals en snelle service

Super lekkere geur en snel geleverd goed verpakt voor een heerlijke prijs

Zeer mooi bedrijf met heerlijke geuren voor een eerlijke prijs

Bestellen bij superwinkel.nl is een echte aanrader!!!!

Prima site, mooie prijzen, duidelijke werkwijze en snelle nette levering. In 1 woord: TOP

Snel, goed geregeld

Voor het eerst iets besteld, snel in huis en goed op de hoogte gebracht van mijn bestelling.

Top behandelde order en prompte levering.

Zie boven

Fantastische klantenservice

Aangenaam verrast over de prijs van het product. Heel vlugge behandeling / afhandeling / levering van mijn bestelling.

Super snelle levering, had dit niet verwacht

Netjes op tijd geleverd

Heel snel!

Hartelijk dank

Precies zoals omschreven.

Was niet helemaal zeker vanwege negatieve opmerkingen op internet maar in de avond besteld en volgende dag geleverd. Dus zoals beloofd.

Zeer tevreden!! Alleen wil ik ook een factuur zodat ik kan betalen!!!

Zeer tevreden!! Alleen heb ik nog geen factuur!!

Met recht een superwinkel.

Als ik iets bestel is de prijs quality verhouding altijd in orde.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire