Makkelijke en overzichtelijke site

Ideale site met groot assortiment. Makkelijk te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Echt top!

Super goed en snel besteld en geleverd

Super goed en snel besteld en geleverd. Zeer tevreden.

Wauw wat een supersnelle levering!

Ik had vrijdagavond om 20.00 u een bestelling geplaatst en de volgende ochtend al geleverd. En dat in deze tijd. Wat ook heel top was dat mijn product €20 goedkoper was dan elders! Dat is wel heel veel geld. Ik bestelde Thalasso scrub van Collistar 700 gr

Goede website, supersnelle levering

De naam superwinkel doet het bedrijf eer aan!

ging super snel

ik bestel nooit wat dat laat ik mijn man doen. maar nu met corona en kerst moest ik wel maar dat ging super makelijk

Heel tevreden !

Heel tevreden van de vlugge zending!

Prima service, snelle levering

Prettige webshop, scherpe prijzen, snelle levering ondanks kerstdrukte en mooi in cadeau verpakking geleverd.

Heel content

Vluggere ontvangst kon niet beter zijn .Zeer goede prijs .

Super snelle levering.

Super veel keuze en snelle levering. Perfect en netjes aangekomen. Ook mooie acties, zeker een aanrader om online te shoppen!

snelle en correcte service

Heb datgene gekregen wat ik ervan verwacht had. Zeer tevreden met de snelle en correcte service Nico

Heel goed hartelijk dank

Snelle levering en goeie kwaliteit, ook netjes ingepakt geleverd

Supersnelle levering

Goed te bestellen, makkelijke duidelijke site

Snelle levering, mooi produkt

Hele mooie set, en een snelle levering

Heb voor het eerst iets bestelt en alles ging prima .goede sevices en afwerking

Fantastische service!

Goede prijs, super snel geleverd en een uitstekende service! Zeker een aanrader, doe zo verder!!

erg blij met de bestelling geleverd de volgende dag. Ik ben erg blij dat je niet lang hoeft te wachten

Goede site Overzichtelijk Snelle levering

Goeie prijs, snelle levering, TOP!!!

Ik ben heel blij met Superwinkel.nl goeie prijs, snelle levering kortom TOP!!!!

Snelle levering!

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Goed verpakt. Ik ben blij ermee. Mooi cadeau onder de boom.

In 1 woord super

Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets heb besteld bij deze online winkel, en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Echt super snel geleverd. En dan niet te vergeten de hele mooie aanbiedingen die ze hebben.

Super !

Heel vlugge levering, goed ingepakt en een superprijs. Meer moet dat niet zijn.

Heel veel keuze van de producten

Snel en de goedkopste

Goede service voor goede producten

Al een aantal keer besteld bij Superwinkel. Altijd goede producten en snelle service. Ook zeer scherpe prijzen. Kortom: een echte aanrader!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire