Top en snel

Snelle levering!

Makkelijke webshop Snel geleverd!

Goedkope superaanbiedingen

Superwinkel is een heel aangename site om op te shoppen met een super service!

Ik heb een heel goede ervaring met superwinkel. Heel toffe website en top service!

Correct

Gemakkelijk en correcte afhandeling

uitstekende prijs en snelle levering

uitstekende prijs en snelle levering

super

Alles zonder een probleem

Super ! (Winkel)

Al paar keer besteld en steeds vlug en correct geleverd. Steeds de goedkoopste prijs. Ik ben fan van deze site !

Snel geleverd, fijne site

De geur was even wennen, diep en kruidig. Hoe langer je de geur op hebt hoe beter hij wordt. Mijn man was er tevrede van. Leuk cadeautje!

Snel geleverd en goede parfum

De bestelling was snel geleverd en de parfum was goed verpakt.

Echt maklijke eb snele besteling

Het was de eerste keer dat ik van deze winkel kocht, maar zeker niet de laatste

De naam super winkel doet zijn naam eer aan

snelle en correcte dienstverlening niets op aan te merken

enorme keuze en goeie prijzen,extra staaltjes zouden wel welkom zijn.

Een echte aanrader, vlot, betrouwbaar

Voldoende keuze, zéér goede prijzen. Vlotte manier om te bestellen en snelle levering met voldoende info via mail.

Snelle levering, correct en netjes verpakt, juiste product

Simpel en snel te bestellen. Vervolgens voldoet het product aan de verwachtingen, kortom hier zit een tevreden klant.

Ik kende Superwinkel.nl niet. Op aanraden van een vriendin heb ik dan jullie website bezocht. Heel duidelijke site. Het was de eerste keer maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij jullie bestel. Ook de levering ging heel vlot.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Parfum

Super snelle levering en keurig netjes verpakt top

Heel heel snelle service en heel blij met de prijs, gewoon super :-)

In alle parfumeries zijn de prijzen zo danig hoog dat je altijd wacht op een promotie. Bij jullie niet aangezien de prijzen wel tot 40 % gaan. Ik ben blij deze website gevonden te hebben want anders moest ik nog eens wachten op een reis naar Tenerife :-), wat momenteel niet aan te raden is. Ik heb dus mijn nieuwe Tenerife gevonden :-). Doe zo verder.

Super service

fijne, snelle service

snelle bezorging.

veel producten. en goede prijzen

Veel keuze en redelijke prijzen!!

Echt perfecte ervaring

Heb iedereen erover verteld! Echt perfecte shop! Super kortingen en enorm goede verzending! Ik ben echt echt super enthousiast! Ben echt absoluut van plan vaker te bestellen hier!

Een Super Winkel!

Geweldige lage prijzen, mooie aanbiedingen en een hele snelle en nette aflevering. Top!

Ene dag besteld,volgende dag geleverd

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire