Super producten

Perfecte bestelling.

Voor onze eerste bestelling bij jullie zijn wij heel tevreden met de producten. Supersnel geleverd. Wordt vervolgd.

Snelle en correcte afhandeling

Dit was voor mij de eerste bestelling bij Superwinkel. Gezien de prettige prijzen en perfecte afhandeling zal dit zeker niet de laatste bestelling zijn.

Zoals de naam al aangeeft, een superwinkel

Een gemakkelijke en overzichtelijke website, scherpe prijzen en snelle en goede levering. Precies wat je mag verwachten en dat tegen een mooi prijsje. Topper!

Top !

Betrouwbare firma, levert snel, accuraat en op tijd tegen een meer dan redelijke prijs.

De superwinkel is SUPER!

Na een prettig telefonisch gesprek uitvoerige uitleg over het product mijn bestelling gedaan. Snel in huis superrrr.

Top!!!!

Goed produkt, goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Ik heb twee keer wat besteld en beide keren werd het de volgende dag geleverd. Een echte merkparfum tegen zeer lage prijs.

Super snelle levering

Snelle levering, correcte prijzen

Makkelijk te bestellen, geen poespas, leveren, top!

Makkelijk te bestellen, geen poespas, leveren,top!

Goed en correct

Mijn eerste bestelling is me goed bevallen. Er zullen er nog volgen. De prijs en de levering zijn TOP. Mvg.Philip

supersnelle bestelling

supersnel, veilig verpakt, prijs kwaliteit dik in orde. een aanrader.

Aanrader

Super. Supersnelle levering en mooie prijs. Een aanrader

Jammer

Ik ben tevreden over het bestelproces en het verloop hierna. Ik ben echter niet geheel tevreden over het geleverde product. De geur is slechts een fractie van wat het had moeten zijn...lijkt wel of het een kopie is.

goede service snel en concreet

goede aanbiedingen en houden zich netjes aan de afspraken

Süperwiinkel süper goed

Supergoed

Bestelling snel bezorgd

Een kado voor onze kleindochter besteld. Was de volgende dag al binnen. Prima!

Heel snel geleverd.

Het is niet de eerste keer dat ik bij jullie koop,ik ben altijd tevreden met jullie prijzen en zeker de snelle leveringen.

DE WEBWINKEL BIJ UITSTEK!!

SUPERWINKEL HOUDT ZICH VOOR 100 % AAN DE GEMAAKTE AFSPRAKEN. EEN TOONVOORBEELD VOOR DE VELE FRAUDULEUZE WEB SITES. DOE VOORAL ZO VERDER !!!!

Ik ben super tevreden over mijn aankoop ,zeker een aanrader!

Super tevreden ,zeker een aanrader!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfecte levering, top!

Super!!!

Alles volgens plan.....

Prijs / kwaliteit nergens op het internet beter te vinden Snelle bezorging

Geweldig!

Dit was mijn eerste bestelling bij superwinkel. mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al thuis. Geweldig! Een heerlijke geur en vele malen goedkoper dan bij een parfumerie. Ik ben nieuwe klant bij jullie.

Voordelig én snel geleverd!

Was de eerste keer maar zal zeker nog bestellen!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire