Perfect!

Super prijs en snelle levering!

De bestelling die ik heb gedaan voldeed volledig aan mijn verwachtingen ,was makkelijk te bestellen na mijn betaalopdracht is direct begonnen mijn bestelling klaar te maken voor verzending deze werft de volgende dag correct bezorgd De prijs die ik heb moeten betalen voor mijn producten was zeer voordelig vergeleken met andere aanbieders dat is zeer prettig. Kortom goede service en prijs kwaliteit verhouding

Prima, zeer snelle levering

Scherpe prijzen, snelle levering, grote keuze

Makkelijke website, en correcte levering

Gemakkelijke website, snelle levering

Goede service, snelle levering.

Ik ben heel tevreden met de snelle service van superwink.nl Mijn bestelling kwam heel snel, keurig verpakt ook.

Alles makkelijk en vlot verlopen.

Na een ingewikkelde zoektocht, tijd en vergelijk, gehoord via een kennis van jullie webwinkel. Had ik het maar eerder geweten, alles ging vlot makkelijk en correct. Ik moet alvast niet meer verder zoeken in de toekomst.

Probleemloos gewinkeld bij Superwinkel. Goed,snel en goed te betalen.

TOP

Snel en netjes ingepakt, tevreden klant. Ben in deze bizarre tijd daarom extra blij !

Snelle service!

Enorm snelle levering aan scherpe prijzen en goede kwaliteit van goederen. Wat wil je meer?

Excellent site de commande de parfums

De la commande à la livraison, un excellent service

Roberto Cavalli is een heel lekkere geur

Prima !!

Snelle levering van de parfum zoals beloofd en aangeven.

Zeker tevreden

Parfum besteld en op de afgesproken tijd ontvangen! Ga hier zeker vaker bestellen!

Super snelle servies , alles netjes geleverd , ik ben tevreden

Perfecte service!

‘S middags besteld en de volgende dag keurig verpakt mijn pakketje al thuis. Goede prijs en goede service!

Vlotte en juiste afhandeling

Bestellen ging vlot, juiste info en snelle levering

net tevreden

Hallo,naar mijn idee zit er totaal geen geur aan de parfum die ik besteld heb

Aanrader!

Voor 22.00 besteld en de volgende dag ontvangen! Goede track en trace. Ook de prijzen zijn gunstig. Kortom, blij dat ik deze winkel ontdekt heb, die gaat zeker bij mijn favorieten.

Heel snelle levering en prijs valt heel goed mee in vergelijking met andere webshops!

Helemaal TOP

Netjes en op tijd geleverd.

Kadootje prachtig verpakt...

Mooi verpakt en heel snel geleverd. Dank jullie wel

Gewoon prima!

Een mooie aanbieding , Avonds besteld, de andere dag netjes verpakt thuis

Goeie service en uitstekende prijzen

Het is een fijne winkel en als ik snel een parfum wil kopen ik de avond komt die gelijk de volgende dag en dat vind ik heel fijn. De prijzen ook niet te missen

Vlotte levering en top verpakt!

Uitstekend..

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire