Super winkel

Hele snelle levering!

snelle levering, voordelige prijs

Niets zo gemakkelijk als bestellen vanuit je luie zetel. Ik heb ondervonden dat mijn produkten bij jullie te verkrijgen zijn en ik heb ze vergeleken met anderen en jullie kwamen er het best uit. Heb mijn zus er ook al warm voor gemaakt.

Superwinkel is echt een topzaakie voor een lekker luchie....

Zoals het hoort: bestellen, betalen en heel snel keurig thuis afgeleverd..!!

Vlotte verwerking en snel geleverd

Super winkel is voordelig, snel en ruime keuze

Prachtige prijzen van de geuren!

Nu keurig op mijn adres afgegeven!

Een bedrijf naar mijn hart !

Keurig op tijd , goede communicatie, netjes verpakt . Gewoon afspraak = afspraak .

snelle levering, goede prijs

zie boven

Snelle levering met kortingsbon

Snelle levering, kortingsbon en prima verpakking.

Geen producten ontvangen

Ik heb donderdag 24 september 2 verschillende eu de toilette besteld en nog steeds niets ontvangen

Goed product en snelle levering.

Megasuper!!

Zeer goedkoop, heel vlugge levering !! Dag nadien in brievenbus bestemming Belgie. Heel veel aanbod van de gekende merken.

Tevreden

Bestelling heel netjes en goed geleverd

Netjes bedrijf bestelling netjes geleverd

good

so good

fijn, betrouwbaar, met een scherp geprijsd ruim assortiment

Mooie merken met geweldige korting, netjes verpakt, zeer snel verzonden, woon tijdelijk in België maar ook hier gewoon de volgende dag bezorgd gekregen. Het enige wat eventueel toegevoegd zou kunnen worden zijn monsters toevoegen bij de bestellingen, ik gebruik en test ze graag zeker voor de producten van Clarins dan kan je zien of ze bevallen en nadien bestellen

Jullie zijn super

Goedkoop en super rap

Supersnelle levering van top producten

In de winkel was de parfum die ik heeeel graag wilde uitverkocht. Bij super winkel hadden ze dezelfde parfum ook met dezelfde korting als in de winkel en kon zelfs de dag erna al geleverd worden. Heb m meteen besteld en zoals beloofd had ik deze ook al de volgende dag in huis. Super blij met mijn heerlijke nieuwe geurtje, en de supersnelle levering. Thnxxx super winkel.

Doet wat het beloofd!

Makkelijk te begrijpen website, snelle levering (!!) , goede prijs-kwaliteit verhouding. Super blij met mijn bestelling en ga zeker vaker bestellen vanaf hier!

Correct

Goede prijs en service.

In 1 woord TOP. Besteld en volgende dag in huis

Wat op de website staat klopt. Vandaag bestellen,morgen in huis. Genoeg voorraden, dus ook snel in huis. Prima verpakt. Zeer aantrekkelijke prijzen, dus raad het iedereen aan!!!

Goede snelle levering

Goede en snelle levering en niette duur

Heel gijn geholpen

Heb eerst telefonisch contact gehad en dat ging prima maar was ook gezellig. Alles werd heel goed uitgelegd.

goede producten

goede producten voor een goede prijs en een snelle levering

Prima, snel en zoals beloofd

Bestelling verliep soepel. Zoals beloofd de volgende dag in huis. Prijs is goedkoper dan bij een andere winkel. Ik bestel hier voortaan.

Super snelle en correcte levering aan een lage prijs

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire