Vandaag besteld, morgen in huis klopt helemaal. Heb twee potten Lancaster besteld en hoefde geen verzendkosten te betalen.

Een aanrader voor onze vrienden

Zo blij en gelukkig met jullie❤️

Betrouwbaar,in een woord Fantastisch

Altijd alles correct!

Altijd goede prijzen,en alles verloopt prima,ook de bezorging.

makkelijke site; en zeer snelle levering

Mijn bestelling verliep vlot, s avond om 21.45 besteld, de volgende dag om 14.00 in huis. Dat was super. Ik had er een cadeau verpakking om laten doen, kosten € 2.50, dat was het echt waard.zulke mooie verpakking zie je tegenwoordig zeldzaam .

Supersnelle verzending en producten met een goede prijs

Besteld en de volgende dag afgeleverd.

Andere geur

Ik zocht de parfum die ik gekocht had (jaren geleden in 2003). Deze was moeilijk te vinden en leek uit de handel. Echter Kon ik hem via hier bestellen stond op een linkje met hetzelfde flesje, ook het jaar van lanceren was hetzelfde (2003). Met doorklikken veranderde de fles van uiterlijk, maar lanceer jaar ed bleven hetzelfde. Helaas is het dus gewoon een andere geur. Vet balen.

top

was snel in huis en gemakkelijk te bestellen. Ik kan geen minpunt bedenken.

Oude parfum geleverd!

Slechte ervaring! Jullie hebben mij oude eau de toilette geleverd! Echt triest vandaar dat hij goedkoper is. Dat ik er ben ingetrapt!! Heb de referenties pas later gelezen, zij laten ook weten dat jullie oude geuren versturen! Triest echt triest! Ik ben gewoon bedonderd door jullie! Bedankt!

Prima. Volgens afspraak. Goede prijs. in één woord ; Too!

Prima!! Eerste keer dat ik iets bij jullie kocht, en dat is prima bevallen! Goede prijs, leveirng ok! No Problems, dus zeker voor herhaling vatbaar

Helemaal blij ermee

Slechte geur juliette has not a perfum oud

Ik keek enorm uit naar mijn bestelling. Had dit parfum geprobeerd in een winkel en de geur was zalig maar parfum dat ik ontvangen heb via superWinkel ruikt belange niet goed. Lig het aan de parfum? Ik heb er mijn bedenkingen over. Parfum was ook niet verzegeld dus ????

Beste prijs, meteen geleverd

Wat kan je nog zeggen als het gewoon klopt. Prima.

Snelle levering, goede website, scherpe prijs

Snelle levering, goede website, scherpe prijs.

Tot op heden enkele keren besteld ... Steeds positieve ervaring ... Enkele keer iets langer moeten wachten, omdat product nt meer voorradig was ...

Snel en makkelijk

Prima snelle levering

De door mij bestelde goederen zijn stipt op tijd en keurig verpakt geleverd

Helemaal tevreden.

Een echte aanrader

Super goede bediening

Snelle levering Correct

GEWELDIG!!

Snelle levering,origineel artikel en betaalbare prijs!!TOP!!

Goede service!!

Bestelde goederen, netjes verpakt en aflevering door chauffeur netjes op tijd.

Fijne lage prijzen met een mooi assortiment

Prettig geshopt naar mannengeuren. Een heel mooi assortiment tegen aantrekkelijke prijzen met over het algemeen meer inhoud. Verder snel geleverd en mooi verpakt.

Beter dan dit niet mogelijk

De door mij bestelde aftershave kort voor 21.00 uur besteld werd de volgende dag rond 13.00 bezorgt. Alles klopte dus ook de informatie over de verwachte levertijd. Daarom mijn kop “Beter dan dit niet mogelijk”

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire