Bestellen, betalen, ontvangen!

Gaat altijd heel soepel !

Vlotte levering

Eerst wat huiverig, was mij niet bekend Maar alles is perfect verlopen

Niche geuren aan betaalbare prijzen en snel geleverd…

Top webshop, met ontzettend veel keuze. Aanrader voor elke parfum fanaat.

Vlugge verzending prima

Zoals je van een goede webshop mag verwachten

Besteld, betaald en volgende dag in huis voor een goede prijs. Wat meer kan je wensen?

Zeer snelle levering!

2 dagen na mijn aankoop had ik mijn bestelling al aangekregen! Snelle levering en goedkoper dan ergens anders

Prima site

Voor het eerst iets besteld bij deze web winkel. Van bestelling tot levering, alles was prima in orde

Zeer gebruiksvriendelijke website met ze aantrekkelijke prijzen. Snelle verzending en goede kwaliteit

besteld en de volgende dag al bezorgdt

Bestelde artikel snel binnen en gied verpakt

In een woord geweldig

Alles zoals afgesproken Uiterst snelle levering.

Snelle levering en een zeer acceptabele prijs

s'middags besteld en de volgende dag om 10 uur bezorgd door DHL. Zeer scherpe prijzen.

Komt afspraak na

Op tijd geleverd Goed verpakt Product voldoet aan verwachtingen en is zoals in beschrijving

Super! Snelle en goede levering.

Overzichtelijk goede site. Laat śavonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurig volgens bestelling een kadootasje erbij.

Zeer goede ervaring

Vlot bestellen,vlotte levering

precies wat er is geleverd

Super!!

Overzichtelijke site, goede prijzen en de volgende dag al in huis een top ervaring.

Goed en snel geleverd

Zeer te vrede goed communicatie en snel geleverd.

Heerlijke geur, scherpe prijs, snel geleverd, goed communicatie, top !!!

Mooie prijs en snel in huis

Heel veel keus uit parfum en eau de toilet. Goed verpakt met een heerlijke body / handcreme en proefmonstertje van een luchtje kado. Altijd leuk een kleine verassing bij je bestelling.

Super service heel blij mee

Eenvoudig te bestellen en goeie prijzen.

Mooie prijs en snelle levering

De bestelling plaatsen ging vlot, de leveringstermijn werd gerespecteerd. Heel tevreden van onze eerste bestelling.

Deloox is mij aangeraden door mijn zus ( die al lang trouwe klant is ) Eerst was ik wel wat sceptisch ,maar ik ben positief verrast Kwaliteit is hetzelfde als in parfumerie, allen de prijs is veel lager . Mijn volgende bestelling zal ongetwijfeld bij Deloox zijn.

Snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs

Nu voor de tweede keer hier iets besteld en weer alles top. Snelle levering en tegen aanbiedingsprijs

Altijd scherpe prijzen voor de beste parfums

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire