Snel goed en mooi thuisgebracht tegen een perfecte prijs.

Prijzen van jullie geuren zijn echt geweldig en lekker snel thuisgebracht in heel mooie verpakking geweldig.

Originele luchtjes

Originele verpakking en merk luchtjes ! Snelle levering !

Goede ervaring en scherpe prijs

Artikel besteld en snel geleverd tegen goede prijs

Goede site.Makkelijk in gebruik en bestelling de volg dag,netjes verpakt in huis

Snelle en accurate levering

Snel en goedkoop

gewoon volgens afspraak

gewoon volgens afspraak

top !

Goede service, correcte opvolging en de prijs is heel goed, in één woord super !

fantastische prijzen,service en leveringen! Geweldig!!!

De meeste drogisterijen of parfumerieën verkopen geen bodylotion, in dezelfde lijn als de eau de toilette of parfum. Bij jullie zit het compleet in de cadeau verpakking, daar ben ik super blij mee. Snelle levering en goedkoper dan in de reguliere winkels. Perfect! Ik ben blij met jullie!

SuperSNELLEwinkelSERVICE

Heel blij met superwinkel! Vandaag besteld morgen in huis,top!

Superwinkel doet ze naam eer aan super te vreden en super snelle levering !!!!

Her bedrijf is supersnel

Snelle levering goed verpakt goed product Ben zeer tevreden

Mooie prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Geen klachten, alleen maar positief tot nu toe. Eerst dacht ik dat de site niet Nederlands was, maar met het keurmerk Waarborg toch gaan bestellen. Dat is prima bevallen: Mooie prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Een bestelling zoals die hoort te gaan. Netje via e-mail op de hoogte worden gehouden en op tijd en snel geleverd

Supersnelle levering van mijn geurtje voor een veel lagere prijs dan andere sites!

Snelle levering, keurig verpakt.

Snel en optijd

geweldige service

Snel, goed en vertrouwd.

Mijn vertrouwde luchtje bestellen op een vertrouwd adres. Snel en makkelijk besteld, direct verstuurd dus snel geleverd .

Snel en goed

Snelle levering en lage prijzen was voor mij de reden om aankoop te doen. Geen spijt van.

Super service en goede prijzen!!

Ik ben heel tevreden over superwinkel! Mijn bestelling was er binnen 24 uur. Ook heb je heel veel keus en zijn er hele goede aanbiedingen!

Bestelling plaatsen zeer gemakkelijk, zeer snelle en correcte bezorging!

Super!!!!!

De naam superwinkel maken ze echt waar. Snelle levering en goede prijs.

Uitstekend. Snelle levering

Zie ervaring.

Snel, goedkoop en goed

Ik bestelde producten van Lancaster en had die de volgende dag al in huis. Heel goede kwaliteit en de helft van de prijs. Wie zou daar niet tevreden mee zijn !

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire