Snelle levering , goeie prijs

Snelle , overzichtelijke website , snelle levering , waarschijnlijk nergens goedkoper :) Aanrader !

Waar voor je geld en het voordeligst

Bij toeval terecht gekomen op "superwinkel" werkelijk de goedkoopste. Prima website, overzicht en snelle levering

Besteld en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over superwinkel.nl omdat als je een bestelling plaatst, deze zeer snel geleverd wordt. Zelfs in deze barre omstandigheden. Ik zal in de toekomst nog zeker bestellingen doen!

Geweldige site met spot prijzen

Ik bestel nergens anders meer m’n parfums alleen maar bij jullie!!!!

Goede ervaringen

Zoals gewend snel binnen en weer tevreden

Duidelijke site, snelle levering. Top!

Mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste

Top super en goedkoper dan in mijn winkel . Had schrik dat het geen echte ging zijn maar is identiek .

Alles naar wens

Zowel de prijzen als de verzending zijn super. Snel thuis en in een kleine compacte doos het flesje goed beschermd.

Niks aan te merken Super ... mvg

Blij

Mijn lievelings eau de toilette voor deze lage prijs. Helemaal blij

Prijs snelheid

Het was mooie prijzen en snelle bezorging en mooi ingepakt

Snelle levering en voor een goede prijs

nergens anders heb ik parfum zo voordelig gevonden als bij Superwinkel. Snelle levering, netjes verpakt. Helemaal top!

Heel goed geregeld

Heel goede ervaring. Makkelijk om te bestellen, simpel en duidelijk. Daarna goed te traceren en snel geleverd.

Uitstekende webwinkel

Supersnelle levering en uitgebreid sortiment.

Top!!!

Snelle levering, goede prijs!!!

Super lekkere geur en blijft lang hangen. Hele mooie maar wel wat zware fles. Super mooie prijs in verhouding.

Goed!

Duidelijke site, klant- en gebruikersvriendelijke sitesnelle bezorging, afhaalpunt vlakbij.

Echt een superwinkel

Alles wat ik tot nu toe heb besteld was er heel snel. En een stuk voordeliger :)

Snelle en nette levering.

Zeer duidelijke website en snel geleverd

Een in woord...Top!!

Snelle bestelling en levering

Product op voorraad, bestelling gaat eenvoudig en levering correct

Suuuuper

Grand choix de produits. Efficacité et rapidité . Je vous ai déjà recommandé à des amies.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire