Geweldige winkel

Keurig bestel en afgeleverd zelfs in deze corona tijd de volgende dag in huis een geweldige service

Gewoon weg Super!

Fantastisch snelle levering duidelijke site, maar vooral het goedkoopste van alle parfumwinkels! Mooi verpakt gewoonweg top!

PrimaSnelle korrekte levering

Veel korting zeker bij bekende echte merken

In 1 woord: SUPER!

Ik ben erg tevreden over de snelle levering, zelfs in deze lastige tijden, en ik was. Verbaasd over de ontzettend ruime keus en ook nog tegen betaalbare prijzen! Zelfs mijn lievelingsgeurtje!

Goede service!

Duidelijke site en snelle levering!!

Super snel

S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en bezorgd.

Geweldig snelle service!

Prijstechnisch een 10 Servicegericht een 10 Snelheid een 10 Duidelijke Toegankelijke website een 10! Superwinkel.nl een 10!

Bestellen en morgen hebben!!!👍👍👍

Is goed gegaan!

Is goed gegaan!

Heel voordelig en snelle levering.

Mijn favoriete parfum van Calvin Klein al vaker via Superwinkel.nl besteld met een hoge korting, meer dan 50% eraf. Dat samen met een snelle bezorging (de volgende dag), maakt mij super tevreden!

Goed product en supersnelle levering

Goed product en supersnelle levering. Helemaal top!

Snel, goede prijs, makkelijke naam om te onthouden

Ik merkte dat ik jullie steeds als goedkoopste uit de bus komen inclusief verzending kosten.

Gewoon Super !

De keuze is reuze , makkelijk bestellen & snel geleverd ... Super !

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling met een goede prijs

Ik kende deze webshop niet maar deze is mij prima bevallen en kan ik iedereen aanraden.

Geweldig !

De prijs was super scherp en de levering helemaal top , zo snel .

Zo simpel hoort het te gaan bij een online deal👌

Het was binnen anderhalve minuut, het zoeken en het afhandelen, toen ik klaar was met afrekenen. En de bezorging was binnen 48 uur. En dat in deze crisistijd. Petje af. Hier ben ik super tevreden over. En je kunt er van op aan dat ik hier in het vervolg mijn toiletartikelen bestel 😘🙏

Inderdaad superwinkel

Snelle levering ; goede service

Super snelle service

Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. Snelle service, goed product, super toffe aanbiedingen. Waar voor je geld. Zeer tevreden.

Verrassend,vriendelijk en perfecte communicatie

Bestelling geplaatst,direct mail bericht ontvangen .Vlotte en correcte aflevering.Jullie verdienen een grote pluim voor de klant vriendelijke benadering en afhandeling TOP

Perfecte service

We zouden iedereen aanraden om met Superwinkel te werken. Perfecte service, goede prijzen en respecteren van beloftes. Kortom Super Ok !

Gemakkelijk besteld, snel geleverd. Probleemloos. Precies wat ik wou

Snelle levering en mooi ingepakt

Gewoon goed

Goede duidelijke site. Snelle service met goede communicatie.

Alles perfect in orde!

Alles op tijd geleverd aan een super prijs!

Bestellen, betalen en heel snel geleverd krijgen!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire