correcte, snelle afhandeling van product aan de juiste=laagste prijs

Elke bestelling die ik reeds plaatste werd snel, correct en aan de juiste prijs geleverd

Makkelijk te bestellen en correct geleverd

De website is heel toegankelijk zodat je makkelijk en snel kunt bestellen. Dit is denk de derde keer dat ik iets besteld hebt en deze bestellingen zijn allemaal correct geleverd.

Ze hadden precies wat ik zocht tegen scherp tarief

Zoals verwacht

Snel geleverd. Zelfs in coronatijden. Nu nog hopen dat het wimperserum even goed werkt als reviews mij vertellen 😀

Product had bijna geen geur meer...

Bestelde Davidoff Cool Water Eau de Toilette Men had nauwelijks geur meer. Alcohol geur overheerste gewoon. Dit spul was of **** of zeer oud. Zal nooit meer iets hier bestellen. Verzending overigens wel zeer snel en netjes verpakt.

Tevreden

Snelle levering. Blij met mijn parfum. Kortom heel tevreden.

Fantastische webshop

Een leuk make-up doos besteld voor een meisje van 4 jaar. Snelle service.. top!

Uitstekend, snel en veel keus

Snelle levering en geweldig veel keuze van eau de toilette en parfums. Jaren lang kon ik mijn favoriete merk niet meer krijgen! Nu bleek dat jullie hem wel hebben, fantastisch.

Kwaliteit, snel en laagste prijs

Alles naar wens . Snel geleverd Goede prijs Kwaliteit Dank u . Mvg

Ik ben heel blij met mijn parfum

Voordelig en snelle levering

Ben heel blij met Superwinkel. De parfum die ik zocht was nergens meer te krijgen, hier wel!

Snelle levering, goedkoop en makkelijk bereikbaar met chat.

Supersnel.

Heerlijk, geen poespas. Alles snel in huis.

Super service

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima deal zo

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima deal zo! De producten waren hier het goedkoopste, meteen wat extra douchegel met korting aangeschaft en extra geurtje. Volgende keer weer hier bestellen, want de verzendkosten waren hier het beste ivm andere internetwinkels.

Loud and Clear.

Eerste ervaring,het komt allemaal duidelijk en goed over👍😁

Zoals bovenstaand cijfer in een woord geweldig!!!!

Snelle leveringsdatum en goede verpakking.

Super tevreden en super snel!

Uitzoeken,bestellen,betalen en de volgende dag uitpakken!

Alles was snel en top geregeld

Alles was snel en top geregeld

Zeer mooie aanbiedingen !

Zeer mooie aanbiedingen , correcte levering uiterst omzichtig ingepakt !

Snelle en nette service en verzending 👍🏻

Vrijdagmiddag besteld... met de vermelding het morgen in huis te hebben,.. maar ja... ook in Coronatijd dacht ik toen een beetje sceptisch🙈 maar wat uren later kwam de eerste melding dat het pakketje was verzonden... en nog wat uurtjes later de bezorgtijd👍🏻 Wat super leuk om mijn vader in deze moeilijke tijd te kunnen verrassen met zo n heerlijke parfum👍🏻Bedankt super winkel! Ga zo door

Besteld en niet teleurgesteld.

Baldessarini voor mijn man besteld en Wow, daar is ie weer, die heerlijke geur!! Hij is er heel blij mee. Lancaster weer teruggevonden na 22 jaar! Inderdaad was het deze geur die mijn oudste dochter als jong meisje kocht als haar allereerste eau de toilette. Waarschijnlijk was het toen L’eau De Lancaster, ik heb de Lancaster Concentrée. Enige tijd na het opspuiten wordt de geur milder en ruik je de geur de hele dag en ervaar je deze als aangenaam. Wordt ook zo ervaren door de mensen om je heen. Ook de supersnelle levering is bijzonder!

Perfect delivery

Perfectly packed, perfect delivery

Levering goed, maar doos van zeer slechte kwaliteit

De levering was goed. Echter de doos waarin de bestelling was verpakt, was heel erg kapot. Het hing er nog maar om dat alle onderdelen aanwezig waren.

Wat een slechte service!!!

Ik had 2 webshop cadeaukaartjes gekregen twv 50 euro en heb 2 bestellingen moeten plaatsen omdat ik niet 2 cadeaukaart en tegelijk kon inleveren... Ook dubbel verzendkosten betaald voor hetzelfde adres... Een dag later kwam ik erachter dat de postcode fout was (zelf gedaan) nu 1 week later krijg ik retour melding met 2 keuzes... Keuze: 1 opnieuw verzenden a 6.95 Keuze 2: annuleren en alsnog verzendkosten betalen Ik ben hier heel boos om want met bestellen kreeg ik geen foutmelding!! Heb telefonisch contact gehad en jammer genoeg wil de mevrouw in questie niets doen om mij tegemoet te komen. Neem aan dat je orders controleerd ipv klakkeloos op te sturen.. Koop hier nooit meer iets!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire