Super ... excellente 👌🏽

Top en snel geleverd

Ik zou hier zeker vaker bestellen!

Gemakkelijke website, veel betaalmogelijkheden en super snelle levering!

Superservice

Levering volgens afspraak gewoon erg goede service

Scherpe prijs, snelle levering. Super blij!

Goede prijs en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Voor de tweede keer mijn geurtje hier besteld voor een goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd.

Goede prijzen en snel!

Uitstekend assortiment, dus veel keuze voor laagste prijs!.. en ook zeer snelle levering!..

De goedkoopste, snelle service!👍

Supersnel en niet duur. Erg tevreden.

Snel bezorgd

Snelle levering & goed verpakt.

Snelle service, de goedkoopste van allemaal!

Mijn pakket was de volgende dag al binnen. Zorgvuldig verpakt en ook nog eens goedkoop. Via beslist.nl kwam ik erachter dat dit echt de beste keus is. Ik ben bij met mn heerlijke fles parfum!

Veel goedkoper dan anderen en snelle levering.

Parfum besteld die in de winkels en andere websites € 15,- duurder is en de volgende dag netjes afgeleverd bij de DHL punt. Als een parfum niet de volgende dag geleverd kon worden, dan wordt dat ook netjes vermeld.

Super goede prijzen.

En snelle levering.

doen wat ze beloven

voor 22.00 besteld volgende dag thuis gewoon lekker snel tegen een goede prijs en nog ingepakt ook een top site ik ga hier zeker vaker komen bedankt

Prijzen zijn onverslaanbaar, levering supersnel

Ben een tevreden en terugkerende klant van Superwinkel. De verschillen in de parfumprijzen zijn soms gigantisch in vergelijking met de andere ketens. Verzending gratis en supersnel. Mijn eerste adres waar ik zoek voor een aankoop!

Vlotte afwikkeling en aflevering

De bestelling snel opgepakt en klaar gemaakt voor verzending. Ook het traceren van het pakket is een goede zaak

geweldig

altijd een snelle levering, netjes verpakt, voordelige prijzen en kwaliteit.

Super die Superwinkel !

Duidelijke site. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Heel snelle service

Heel snelle service. Juiste producten geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Precies wat ik besteld heb En levering volgens aankondigingen

Ik ben erg tevreden!!!

Deze schampo goldwell rich is super spul😊. Je haren ruikt lekker en zijn lekker zacht. Conditioner voor blond haren is ook super, gele kleur gaat weg. Heb ik lichte blond haar. Bedankt, kom ik zeker terug bij deze winkel om te meer spulletjes uit te proberen 😚🤗. Top winkel en goedkoop vergelijken met anderen winkels. Verzending ook snel. Nog mals heel erg bedankt. Gr. Monika.

Het is wat het is! Super! Dat is zo fijn!

Het lijkt goed ... het is goed! Tevreden klant!

Top eenvoudig en snel- bedankt

Hele snelle levering en een eenvoudige website. Top

Super goeie service snel geleverd

Ik wil er zeker vaker een bestelling plaatsen super goeie service ben heel tevreden

Top bedrijf, snel en kwalitatief uitstekende producten

Uitstekende site en snelle service met mooie producten

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire