Super, snel goedkoop en goed!

Snelle levering, goede prijzen. Goed verpakt gewoon super.

Zeer goede webshop

Zeer goede ervaring en niet DUUR! Mijn favoriete parfum is goedkoop in vergelijking met de gangbare winkels. Ik ga steeds meer bestellen in de toekomst!

Super voordelig en snel

Superwinkel is altijd het goedkoopst en ze leveren altijd snel!

Mijn favoriete parfum was goedkoper dan elders en snelle verzending. Daar word ik heeel blij van!

Niks op aan te merken.. parfum gekocht die op deze website het goedkoopst aan werd geboden, hierdoor wel €25,- kunnen besparen in vergelijking met de verkoopprijzen van de welbekende drogisterijen. Ook nog eens snelle levering en netjes verpakt! Bedankt.

Fast delivery. The perfume last the whole day. 5 stars

goede verzending vlug en correct

positief en correct

Goede prijzen, snelle levering

Goede winkel met uitstekende prijzen voor topprodukten. De levering was snel.

Heb aan één zin niet genoeg! ;-)

Mijn hele familie koopt bij Superwinkel! En zonder gekkigheid we zijn allemaal dik tevreden! 10+

Uitstekende service!

Prijs / kwaliteit zit heel goed en de vlugge levering is een pluspunt.

Snel

Zeer snelle bediening, correcte prijs

zeer tevreden met de super winkel

heel tevreden en zeer snelle levering

Helemaal 👍

Netjes in feestverppakmlng en supersnel geleverd.

De beste webwinkel op dit moment.

Snel geleverd, mogelijkheid om het te laten inpakken en veel keuze. Zocht een moeilijk verkrijgbaar parfum en heb deze hier kunnen vinden.

Geweldig, snelle levering

Netjes goed en snel

Goed verpakt en snelle levering.

Geweldig!

Geweldig in ieder opzicht. Betrouwbaar, uitstekende servies. Super site!

Betrouwbaar en doet wat men belooft.

Super snel en makkelijk!

1. Duidelijke en lage prijzen 2. Snelle orderverwerking 3. Voor 22:00 uur besteld morgen in huis 4. Gratis verzending vanaf 30 Euro 5. Notificatie wanneer er weer voorraad is 6. Mogelijkheid om met Klarna te betalen 7. Uitstekende customer service

Schitterende snelle services, goedkoper dan andere winkels

Duidelijke productbeschrijving. Services via helpdesk verloopt zeer vlot.

Al is de waarheid nog zo snel, is de reden dat ik bij Superwinkel bestel

Na bestellen geleverd op tijd, gratis dus voor nop, Zo raakt je potje geduld never nooit op.

Super snelle afhandeling

Supersnelle levering en top service!

Dit is absoluut 1 van mijn favoriete webshops! Uitgebreid aanbod, kwalitatieve producten, top service én supersnelle levering! Wat wil je nog meer? Ik had onlangs een bestelling geplaatst om 20 uur ‘S avonds en de dag nadien stond de postbode al aan mijn deur, zalig! Aangezien het pakje voor een verjaardag bestemd was, had ik zelfs de keuze om het te laten inpakken. Toppers! Keep up the good work 😁

Supersnelle en goede levering!!

En ook nog tegen een supergoede prijs!!

Zo goed en lekker goedkoop

Dit was oprecht echt een goede aankoop ik heb er sws geen spijt van luchtje ruikt zo lekker en ook nog bestellen volgende dag had ik em al wauwie

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire