Snelle verwerking, levering binnen 1 dag

Prima service, goede prijs stelling, een echte aanrader

Eerlijke prijzen, correcte levering! SUPER!!!

Uitstekende service

Voor een bestelling die ik dringend nodig had vóór de kerstvakantie heb ik eerst telefonisch overlegd of een levertijd van 3 dagen mogelijk was. Het pakket werd ondanks de drukte de volgende ochtend al bezorgd. Prettige ervaring. Bedankt

Snelle en correcte levering.

Prima producten tegen een goede prijs met een snelle en correcte levering.

Supergoed,

De producten waren echt vele tientallen euro’s goedkoper dan in de winkel. Bestellen gaat goed, snelle en duidelijke website. En snelle levering.

Snelle service en laagste prijs

De dag na mijn bestelling is mijn product thuis geleverd en voor een zeer goede prijs heb ik mijn parfum gekocht. Heel erg blij mee.

Ik kocht een parfum & deze was goed afgeprijsd. Zo’n deal heb ik nog niet gezien van het parfum dat ik wou.

Goed, snel en goedkoop!

Kreeg met de Kerst een VVV cadeaukaart, En had een nieuw geurtje nodig. Bedankt Superwinkel.nl dat ik deze kaart kon verzilveren. Snel handelen is goed, alleen de bezorging door DHL is ruk. Was de lever dag gewoon thuis en de status van nog t leveren ging naar gemist terwijl er niemand aan de deur is gekomen. dit is niet de eerste x dat DHL dit zo doet. Sorry maar moest dit even kwijt. Superwinkel is gewoon Super!

Mijn lievelings parfum voor de helft goedkoper, geweldig!

Ik vind het geweldig nu ik Superwinkel ken. Goed en zorgvuldig ingepakt en binnen een paar dagen (ivm de Jaarwisseling) in huis. Ik heb drie zonen en schoondochters en met kerst was ik honderden euro's kwijt aan parfums en cosmetica.

Snelle levering en goedkoop

Werd snel geleverd en scheelt enorm in prijs of bij de gewone parfumerie

Jullie bestelling was snel verzonden. Alleen jammer dat DHL niet op de afgesproken tijd kwam.

DHL kwam 2 dagen later!!!

Snelle levering Top producten voor een goeie prijs! Beter dan in de winkel of ergens anders online.

Namiddag bestelt s'morgens al bij mij thuis.

helaas niet op tijd ontvangen..

Ik had een luchtje besteld voor mijn vriendin maar niet op tijd ontvangen.. 2 dagen vertraging.. Niet blij mee..

Ruime keus en snelle levering.

Voldoende keus.ik wilde parfum kopen maar twijfelde welke geur van het merk l'Acome. Nu een miniset besteld 5 soorten geuren. Ik had het de volgende dag al in huis!!

Prijs,kwaliteit en snelle levering gewoon TOP!

ik kwam de web toevallig tegen en werk alles perfect ik ben heel tevreden met mijn eerste bestelling!

super gemakkelijk

enorm veel keuze en gemakkelijk

In drukke dagen besteld en toch binnen 24 uur geleverd!

In drukke dagen besteld en toch binnen 24 uur geleverd!

prima !!

prima !!

Hele snelle levering, perfect geïnformeerd over de levertijd.

super

snelle levering en goedkoop

mooi dat ik hetzelfde artikel bij superwinkel stukken goedkoper kan kopen dan elders en dat het snel geleverd wordt.

Besteld en de volgende dag al geleverd op een ophaalpunt ondanks de drukke tijd rondom de feestdagen 🔝👍🏻

Snelle levering & betrouwbaar

Perfect over de ganse lijn!

Perfect!!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire