Netjes verpakt

Super snel geleverd. Nnetjes en goed verpakt.

heel goed

mooi op tijd geleverd

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd en prachtig ingepakt!

Super goed

Ik heb besteld op 23-12 in de avond. Tot mijn grote verbazing werd het de volgende dag geleverd dus op tijd voor kerst. Super tevreden dus.

Super winkel is super

Zeer goed. En snel

Besteld en snel verzonden en in huis.

Super snelle levering en goede originele maar betaalbare parfum

Ik kreeg de tip van een vriendin om parfum via jullie te bestellen, dit heb ik dus voor kerst gedaan en ik ben zeer tevreden moet ik zeggen.

3 maal super, super prijs, super levering, super winkel.

Dik in orde!

Prima bereikbaar en prima contact. Levering conform hetgeen men aangeeft en keurig verpakt. Kortom, gewoon goed!

wederom uitstekende en snelle levering

Ik heb op 23 december weer een bestelling gedaan en ondanks de te verwachten drukte werd keurig de volgende dag geleverd. Hoedje af!!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en de professionele behandeling en levering ervan.

Goede prijzen snel bezorgd ook tijdens de feestdage

Goedkoper als de winkel. Snel bezorgd en veel keus.

Alles volgens verwachting!

Zoals belooft, is het ook gedaan. Top!

Uitzonderlijk

Gewoon uitmuntend! Bestellen, leveren.. Zoals t hoort en vele webshops kunnen hiervan leren..

perfect

eenvoudig en vlug te bestellen aan de goedkoopste prijzen

👍

Op tijd geleverd!

Op tijd geleverd!

Prima prijs en snel in huis!

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering, goede prijs voor een parfum dienst nergens kan krijgen.

Om19.00 besteld en de volgende dag op 24-12 rond 15.30 bezorgd. Parfum voor een goede prijs en het is de originele. Ik zal hier zeker vaker kopen.

Snelle levering. Prima produkten. Bestel zeker weer!

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Snel geleverd en het zijn top geurtjes.

Alles prima verlopen !!

Heel prettig!!

Maakt "super" waar!

Net voor kerst op de valreep nog even een kado besteld, binnen no time een mail dat het was ingepakt en vervolgens niet veel later dat het verzonden zou gaan worden. Verwachte aankomst dinsdag op afleverpunt, echter op maandag was het al geleverd! Gewoon SUPER dus die WINKEL! Netjes verpakt, origineel product. Twijfel niet nodig bij deze organisatie, gewoon bestellen.

Duidelijk en snel.

S'ochtends besteld (op zondag!) en de volgende dag in huis. Duidelijke communicatie met zowel Superwinkel als de vervoerder.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire