Super winkel !!!!

SnElle service en goedkoop 😊

super

super

In de avond besteld en de volgende dag in huis. Super tevreden.

Super snelle service

Snelle, eerlijke en goede service!

Super snelle en correcte levering!!!

Snelle levering, goedkoop en tevreden klant

Snelle levering, goedkope producten en een tevreden klant.

Helemaal top!

Jullie maken 't waar wat jullie zeggen! Bestelling s' avonds gedaan en de levering is de volgende dag. Aan t begin van de middag! Alles wordt keurig aangegeven. Je weet waar je aan toe bent als klant. Dat noem ik nou echte klandizie! Ga zo door:)

Heel snelle levering. Enkel jammer dat de leverancier het paketje gewoon voor de deur zette zonder aan te bellen noch te kloppen. Mijn papa was thuis en de leverancier heeft niet aangebeld. Weet niet of de leverancier direct in contact staat met de webshop. Voor de rest is dit een hele goed site. Heb hier al vaker besteld. Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Fantastisch. Je wordt op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gaat gebeuren als deze de reis van Superwinkel naar onze woonplaats gaat ondernemen.

Vlotte levering, voordelige prijs

Bestellen en gelijk de volgende dag in huis en netjes verpakt en een leuke aanbieding gekocht😍

heel goed

Goed service en snel levering

Gewoon, altijd goed!

Ik winkel al jaren bij Superwinkel. Snel geleverd en stukken goedkoper dan de winkel

Goede prijs, supersnelle verzending!!

Goede ervaring, kom zeker terug!

Werkelijkheid strookt met de recensies

Goede prijs kwaliteit, mooie promo's

Super deal. Top!

Snel geleverd, alles was correct en ook netjes verpakt. Super Black Friday deal πŸ‘

goede winkel

goede winkel, redelijke prijzen, snelle levering

Alles verliep volgens verwachting.

Het product kwam eerder dan verwacht. Over de prijs ben ik meer dan tevreden, want die was veel lager dan elders. Top! Ik zal zeker weer een aankoop doen in de toekomst.

Alles klopte. Snelle levering en qua prijs zeer scherp.

Perfect in orde!

Correcte prijs, vlotte levering en goed verpakt

Heel goede en snelle service

Superwinkel deed wat het beloofde. Een duur luchtje, voor de goedkoopste prijs, de volgende dag bezorgd.

Naam zegt het al SUPER WINKEL

Bestelling altijd snel geleverd. Goedkoopste,Snelste,Beste Online Winkel...Super Naam zegt het al... SUPER WINKEL..

Makkelijk bestellen en ondanks Black Friday volgende dag al in huis. Aantrekkelijk prijs voor goede kwaliteit.

Snelle levering en goede producten aan scherpe prijs.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire
• Controlli per prevenire il piΓΉ possibile le recensioni false: Ulteriori informazioni