Snelle service en betrouwbaar

Een parfum van hugo boss besteld, bij de ici en douglas waren die veel duurder dan bij deloox, ik dacht misschien wel niet betrouwbaar, toch de poging gewaagd. Besteld en de volgende dag geleverd! Super blij mee!

Zeer snelle en fijne verzending

Heel goed geregeld maandag besteld en dinsdags al bij mijn afhaalpunt geleverd, gewoon top

Goede service en stipt wat betreft leveringsafspraken

Fijne in line winkel ervaring Stipt wat betreft levering Top!!!

Snelle levering goede service en prijs

Snel mooi voor weinig

Eerlijk is eerlijk. Voor mijn favo geur zocht ik de beste prijs. En slaagde bij Loox.nl. Eenvoudig besteld en de volgende dag al opgehaald bij het opgegeven afhaalpunt. Loox.nl is niet alleen écht voordelig maar ook super snel en betrouwbaar. Chapeau!

Goed geleverd,zeer content van de bestelling

2 lekkere geurtjes

Het is geleverd zoals beloofd maar ik miste de cadeau verpakking

De prijzen waren best wel lager vergeleken met andere winkels en dat maakte mij zekers blij.

Gemakkelijke bruikbare en goedkope site.

Ik heb gemakkelijk een heel lekker luchtje gekocht, en nog niet eens voor zo duur.

zeer goed!

parfum veel goedkoper gekocht dan andere parfumeriezaken, top!

Overzichtelijke webshop en snelle levering

De webshop werkt snel en is overzichtelijk. Product netjes verpakt en snel geleverd.

Voor 22.00 uur besteld en volgende dag in huis!! Houden woord!

Overzichtelijk en snelle levering

De artikelen zijn goed verpakt

Super snelle service

Super service en produkten

Dat ik voortaan mijn parfums bij deloox bestel deloox stukken goedkoper dan bv. I ci parix

Great prices & best quality & fast delivery

Great prices Great quality Variety of products Easy checkout Fast delivery I definitely recommend it

Geweldig geregeld

Luchtje gemakkelijk te vinden. Prijsverhouding prima en snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering

Ik was blij dat ik jullie gevonden heb.

SUPER GOED !!!

Super op alle gebieden, Prijs , levering en dienst, alles perfect

Snel en goed!

Dag na de bestelling reeds geleverd. Verpakking volledig in orde en lwalitatieve parfum!

Goede producten, goede service!

Heel goed geholpen

Gewoon goed

Makkelijk bestellen,correcte levering en een goede Prijs.

Vlot shoppen, snelle service

In de avond iets bestellen en het de volgende dag in huis. Daarnaast de beste prijs die ik kon vinden. Top.

Goeie service en prijs

Service en prijs top.

Superfijne site, transactie en levering

De website is overzichtelijk, bestellen en betalen is eenvoudig, levering was goed verpakt en snel. Niets te klagen.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.