Prijs kwaliteit

Ik bestelde vroeger bij een andere webshop. Ik heb graag een grote hoeveelheid shampoo in huis. Het is we eerste keer dat ik bij Deloox heb besteld. Gebruiksvriendelijke website, vlot geleverd en topproducten!

Fijne site, snelle levering.

Vrijdag had ik mijn bestelling gedaan en deze werd de dag erna al geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de snelle levering van je bestelling.

Snel en voordelig

Snelle levering en stuk goedkoper dan elders. Maar dat geldt misschien niet voor alle producten en geuren. Blijf prijzen vergelijken.

Snel en makkelijk

Prijzen van deloox zijn super aantrekkelijk en in combinatie met de sneue levering maakt het helemaal perfect!

Op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachting

goede en snelle bezorging

goede en snelle bezorging + aantrekkelijke korting

Ruime keus, scherpe prijzen en snelle levering.

Kan niet beter

Jullie kwamen zelf met de aanbieding die ik zocht!!

Nvr

Snelle levering goed betaalbaar en mijn produkten zijn perfect

duidelijk en snel geleverd

goed product en voldoet aan mijn verwachtingen

Geweldig!

Super snel geleverd en echt hele mooie kortingen! Ik ga zeker vaker bestellen!

Top aankoop

Volgende dag al bezorgd. Super

Bestelling is wel bevestigd, maar verder nog niets ontvangen

Mijn bestelling 16014250 is wel bevestigd maar verder nog geen actie. Vorige order was de volgende dag in huis. Complimenten daarvoor. Nu maar afwachten...!

Supertevreden

Altijd de laagste prijs en een supersnelle verzending. Ik ben en blijf fan !

Beter kan niet

Datum van levering is correct,prachtig Zal zeker in de toekomst nog kopen

Bestellen ,betalen ,mail ,bezorging prima snel en heel goed verpakt ! Bestel zeker weer zeer tevreden Aanrader

Snel

En goed

Fijne site

Dit is echt een heel fijn bedrijf waar je stukken goedkoper uit bent dan in de winkel als je besteld heb je het de. Volgende dag al in huis een echte aanrader

Heel snel geleverd en goed geprijsd

Heel erg goed

Goed assortiment en snelle levering

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Makkelijk bestellen tegen goede prijs, erg blij mee. Ook snel geleverd .

Zeer tevreden!

Ik had de parfum snel in huis. Echt veel goedkoper dan in andere winkels. Erg blij mee!

Goede prijs en snelle levering

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.