Laden reviews...
535 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een breed assortiment. Klanten geven aan dat de service betrouwbaar is en het bestelproces vlot verloopt, met nette verpakking. Er wordt vaak benadrukt dat de parfums origineel zijn en tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Over het geheel genomen komen de ervaringen overeen: snelle, betrouwbare levering met goede prijs-kwaliteit.
Goede ervaring snel binnen
Kokkie Planells
Tilburg
Goede service van dit bedrijf en vlotte levering.
Marianne
Alphen aan den Rijn
Ik kon mijn favoriete parfum aankopen aan de helft van de prijs waaraan die in de winkel verkocht werd. Top!!!
Emilie
Gent
Goede prijs, snelle levering op de afgesproken plek.
Vincent
Emmeloord
Snelle levering en een lekker geurtje.
Ron
Oss
Heerlijke geurtjes voor goede prijsjes!
sas
enschede
Zeer snelle levering, een grote selectie originele parfums en scherpe prijzen. Mijn vriendin en ik zijn erg tevreden.
Peter
Breda
Makkelijk te bestellen, zeer aantrekkelijke prijzen en goede verzending
Dennis
Eindhoven
Doe je zelf veel voordeel om bij De Loox.nl te bestellen
Marijke Michielsen
Kaatsheuvel
Het was de eerste keer dat ik iets bij Deloox.nl besteld heb en ik had geen idee hoe het zou uitpakken. Nu, het was een heel positieve ervaring. Leuke artikelen gezien, besteld wat ik nodig had en het werd heel snel geleverd. Ik blijf klant.
Iris
Den Bosch
makkelijk besteld. Snel ontvangen. Fijne geur. Gebruik dagelijks.
C.J.
Almelo
Snelle levering. Veel keuze , goede prijzen .
20 July 2026
Meermaals besteld, steeds tevreden
19 July 2026
Marie-Kristien Cornu
Sinaai
Deloox doet wat ze beloven. Echt de volgende dag geleverd! Netjes verpakt en concurrerende prijzen. Ik ben fan!
Ingeborg
Almere
AAn te raden. Super snelle levering en perfect vepakt. Een 10/10!
Pascal
Itegem
Zeer snelle levering, groot assortiment, interessante prijzen. Top!
Elke
As
De volgende dag had ik mijn bestelling in huis en kon ik genieten van een nieuwe geur. Ik ben er blij mee!
Martin
Den Helder
Voor de eerste keer wat besteld maar echt gied en snel bezorgd netjes verpakt echt top.
Colinda
Maassluis
Altijd waard om even op de site te kijken en een leuke bargain te scoren
17 July 2026
Adriana
Rotterdam
Zeker terug kopen
17 July 2026
Amira
Alphen aan den rijn
Mooi pakket van Dolce Cabanna the one.voor mijn dochter. Ze was er héél erg blij mee. Een aanrader.
Nel
Rotmeijer
Mooi product, fijn om te gebruiken, voelt en oogt niet opgemaakt, maar ligt subtiel op je huid.
Ine
Almelo
Ik had hier nog nooit eerder besteld, maar mijn eerste ervaring is erg positief. Alles verliep snel en netjes: van het bestellen en betalen tot de communicatie. Alles was duidelijk en goed geregeld. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader!
Bas
Dirkshorn
Ik heb het leren kennen van een vriendin je hebt keuze genoeg er is altijd wel iets bij wat je kan gebruiken
15 July 2026
Carine
Lommel België
Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.
Parmentierweg 5
5657 EH Eindhoven