Tresor bodylotion besteld. Niet duur. Volgende dag in huis. Goed verpakt.

Super snel bezorgd en prima spul.

Kreeg het bizar snel geleverd en originele producten tegen een lage prijs.

Uitstekend en zeer tevreden!

Snel, correct en makkelijk te bestellen, goede website, een aanrader dus !

Snel en goed

Goede service, goede prijzen en snelle verzending

Fris en mannelijk

ROMA Uomo van Laura Biagiotti is een verrassend frisse eau de toilette die de hele dag blijft hangen, heb hem geprobeerd voor de meer dan schappelijke prijs en was aangenaam verrast...een blijver!!

Fijne prijzen!

Hele fijne prijzen en een snelle verzending. Mijn pakketje kwam ook goed ingepakt aan.

Super Mooie prijzen en snelle verzending

Prijzen en aanbiedingen zijn super interessant! Snelle verwerking en levering!

Subliem

Op 12/082025 bestelling geplaatst En inderdaad zoals gemeld op de site voor 19u00 uur besteld,morgen in huis als de producten op voorraad zijn Ja hoor alles prefect en goed verpakt afgeleverd op 14/08/2025 Ik raad deloox zeker aan 10/10 Geloof niet alles wat de mensen in de reviews beweren Ik ben een tevreden klant

Very convenient

Convenient and timely delivery.

Teleurgesteld

Ik heb meerdere keren bij Deloox besteld en was altijd tevreden over de prijs en snelle levering. Helaas is mijn laatste bestelling een enorme teleurstelling geweest. Ik had 5 flessen parfum besteld, maar er zijn slechts 3 geleverd. Sindsdien heb ik meer dan 5 berichten naar de klantenservice gestuurd, maar ik krijg geen enkele reactie. Het is frustrerend om zo genegeerd te worden, zeker als goede klant. Jammer dat een bedrijf waar ik vertrouwen in had, zo slecht met klachten en service omgaat. Ik hoop dat dit wordt opgelost, maar op dit moment kan ik Deloox helaas niet meer aanbevelen.

Snel bezorgd

Goede prijs

Slecht services en slecht producten!

Ik ben zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als de klantenservice. Na mijn verzoek om het aankoopbedrag terug te krijgen, besloot het bedrijf zelf een controle uit te voeren en weigerde vervolgens de terugbetaling. Producten zijn weer terug gestuurd naar ons toe. Helaas geen goede ervaring – ik raad anderen aan om goed op te letten bij een aankoop hier.

Alles verliep goed en mijn bestelling is goed aangekomen. Ik kan er ook alles vinden wat ik wil dus dat is ook top.

Bestelling na twee weken nog altijd niets geleverd en geen antwoord op mijn mailtjes.

Ik deed een bestelling op 14 juli en heb deze nog altijd niet mogen ontvangen. Inmiddels heb ik drie mails gestuurd waar mijn bestelling blijft maar waar ik tot op heden geen antwoord op kreeg. Als ik hen bel krijg ik constant een bandje met dat ze niet bereikbaar zijn. Ik vraag me af wanneer mijn bestelling nu geleverd gaat worden en wat er daar loos is omdat je ze niet kan bereiken.

zeer goed

1ste keer een bestelling geplaats en zeer aangenaam verrast levering de dag erna zoals vermeld zeer goed heb al terug bestelling geplaats.

Goede prijs en snelle service

Erg fijn om mijn favoriete luchtje hier toch nog te vinden. En ook nog tegen een prima prijs. Het bestelproces verloopt ook soepel. Neem daarbij de snelle levering en je kan niet minder waardering geven dan 5 sterren.

Voor 22 uur besteld....

Ik heb afgelopen maandag rond 13 uur mijn bestelling geplaatst voor 3 parfums. Er staat duidelijk bij die 3 parfums, voor 22 uur besteld is de volgende dag in huis. Het is nu vrijdag, niks in ontvangen. Zojuist een melding gekregen dat het vandaag wordt verzonden naar de koerier. Morgen heb ik een feest waar de parfums cadeau moeten worden gegeven, maar ik met lege handen aan zal moeten komen.

Prima site

Prima site , besteld en volgende dag geleverd en mooie prijs .

Snel geleverd!

Snel goei quality

Geweldige geur, mooie prijs en supersnel geleverd.

Goedwerkende online winkel, site is overzichtelijk, prima informatie en zeer ruime keus. En zoals gezegd zeer snelle levering! Een dikke 10 voor deze online winkel !

Ontzettend tevreden! Scherpe prijs, super product en snelle levering

Na een bezoekje aan de Ici Paris en een super duur product gekocht te hebben, kwam ik op google Deloox.nl tegen met exact hetzelfde product tegen een aanzienlijk lagere prijs. Meteen besteld en de volgende dag had ik het pakketje al binnen!

Prijs kwaliteit

Ik bestelde vroeger bij een andere webshop. Ik heb graag een grote hoeveelheid shampoo in huis. Het is we eerste keer dat ik bij Deloox heb besteld. Gebruiksvriendelijke website, vlot geleverd en topproducten!

Fijne site, snelle levering.

Vrijdag had ik mijn bestelling gedaan en deze werd de dag erna al geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de snelle levering van je bestelling.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.