Laden reviews...
572 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een breed assortiment. Klanten geven aan dat de service betrouwbaar is en het bestelproces vlot verloopt, met nette verpakking. Er wordt vaak benadrukt dat de parfums origineel zijn en tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Over het geheel genomen komen de ervaringen overeen: snelle, betrouwbare levering met goede prijs-kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over het geleverde producten, Prima.a prijs kwaliteit verhouding en keurig afgeleverd op de afgesproken dag
Jannes
Roden
Snelle levering . Goed product
Judith Verstappen-Bemmelmans
Baexem
Vlotte levering goede kwaliteit en voor een leuke prijs
Johanna
Haarlem
Deloox is een goed bedrijf om je Parfums te kopen en een stuk voordeliger dan in de parfum winkels ik raad het iedereen aan. Ik heb zelf May Way en Doici Cabbana Parfum gekocht geweldig de geuren blijven lang hangen
B.L Gooijer
Ridderkerk
snelle bestelling , goede prijs voor een van mijn favoriete geuren, snelle levering!
Henriët
Amstelveen
Waarom veel meer betalen in de winkel als je het via Deloox zoveel voordeliger kunt bestellen? Mijn nieuwe online drogist voor mijn dagelijkse huidverzorging heb ik nu gevonden!! Ik was zo enthousiast dat ik meteen met een kortingsbon die ik kreeg parfum voor mijn man heb besteld. Ook weer dag erna geleverd. Deloox love it!
Marie-Lène
Bouwmans
Heel goede ervaring met de levering, verpakking en de parfum zelf is natuurlijk heerlijk
Leonor
Wetteren
Snel besteld, snel in huis
Betty
Assendelft
ik ben gepensioneerde en heb een beperkt inkomen. Ik vind lichaamsverzorging en een frisse gezonde huid belangrijk. Ik was heel tevreden over de verzorgingsproducten van Sisley maar ze werden te duur in de parfumerie. Tijdens mijn overwegingen om uit te zoeken wat ik verder zou doen, vond ik deloox. De producten blijven duur maar er is toch een zeer groot prijsverschil voor hetzelfde. Bijvoorbeeld 375 euro in de parfumerie na een korting van 25 % tegenover 303 euro bij Deloox voor identiek hetzelfde product. Het enige verschil is dat ik geen staaltjes meer krijg en ik de productinformatie moet lezen. Maar ik ben opgelucht dat ik een oplossing gevonden heb en mijn vertrouwde exclusieve verzorgingsproducten kan blijven gebruiken. Bovendien ontving ik later promotiecode’s voor nieuwe aankopen.
Daniella
Mechelen
Al meerdere malen besteld, altijd top geweest
Julie
Harelbeke
Mijn parfuum was echt goedkoop, aankwam straks...
Csaba Czakó
Dordrecht
Snelle verzending, prijs is goedkoper dan andere sites Altijd tevreden van geweest
Nathalie CALLEEUW
Hoeilaart
Goede website, goede prijzen en levering was lekker snel zodat je kan genieten van je uitgekozen geur.
Ron
Noordwijk
Snelle levering, goed verpakt en het product was precies zoals beschreven; ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Vasillios
Utrecht
Mijn bestelling werd vlot geleverd en is precies goed, ik vind dit een heerlijke geur en ga het zeker vaker bestellen!
Greetje Meijer
Mussel
Ik vond de prijs lager dan in de winkels, ze hebben vele merken, en snel thuis, echt top!
2 August 2026
J
S Gravenpolder
Wat een prijsverschil om hier je geuren te bestellen. Erg snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!
2 August 2026
Paulien
MEPPEL
Het product voldeed aan mijn verwachting en werd snel geleverd. Zoals toegezegd. TOP!
Jan
Appingedam
De site van Deloox is duidelijk en goed geïllustreerd. Als je het product nog niet goed kent, wordt er duidelijk aangegeven welke geur of effect je kan verwachten. De illustraties zijn De aangegeven levertermijnen zijn correct en worden gerespecteerd. De gift sets die ik aangeschaft heb, presenteren mooi en zijn een plezier om als cadeau te geven aan vriend(inn)en.
Daniel
Leuven
Alles goed gegaan zijn zeer tevreden
Ans
Schinnen
Goede prijs en een super snelle levering . Kortom prima
Claudia
Oudesluis
Werkelijk, ik ben zo blij dat ik deLoox vond, bestelling wordt in een rap tempo gebracht. Dan hadden ze mijn lievelingsparfum en ook nog goedkoper, dan wat ik tot nu toe betaalde en ook nog moeilijk te verkrijgen is. Oh ja ik ga hier nog van alles en nog wat bestellen.
Sherry Van Der Schaaf
Amsterdam
Veilig en netjes verpakt, snel geleverd en een grote waaier van heerlijke geuren. Ik ben ruikelijk zeer tevreden.
Alena Hemmerijckx
Nieuwpoort
Mjjn pakketje met Estee Lauder produkt goed ontvangen.Ik ben er super blij mee.
Marlie
Rijswijk
Snel uitgekozen, ging erg gemakkelijk en de kwaliteit was ook nog is goed
30 July 2026
Bas
Utrecht
Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.
Parmentierweg 5
5657 EH Eindhoven