Laden reviews...
589 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een breed assortiment. Klanten geven aan dat de service betrouwbaar is en het bestelproces vlot verloopt, met nette verpakking. Er wordt vaak benadrukt dat de parfums origineel zijn en tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Over het geheel genomen komen de ervaringen overeen: snelle, betrouwbare levering met goede prijs-kwaliteit.
Goede prijs Snelle verzending Veel verschillende produkten Top!!
16 August 2026
Aukje
BERGEN NH
Goede website met veel prachtige producten en snelle correcte verzending.
Arlette
Geleen
Zeer ruim assortiment,duidelijke site en supersnelle levering en dat alles ook nog voor een zeer ,zeer goede prijs !
Astrid de Ries
Blitterswijck
Heel blij alles goed, prijs en snelle levering en top geur en vlotte afhandeling. Aanbeveling waard.
Joke Volmer
Oldenzaal
Mooie prijzen en snelle levering
Tanja Poelman
Denekamp
Zeer goede prijs, vlotte levering.
14 August 2026
V.
Weert
Zeer duidelijke website, ontzettend snelle levering en fantastische prijzen.
Mieke
Oisterwijk
Goede spullen tegen leuke prijzen. Snel in huis en perfect verpakt
Els
Hoogerheide
Duidelijke website, alles heel overzichtelijk, zeer aantrekkelijke prijzen, zeer snelle levering ! Alles Top ! Ik ben een tevreden klant !
Irma
Apeldoorn
Ik heb ineens mijn 3 lekkere geurtjes aangekocht. Lang moest ik niet wachten tot ze terug bij me waren. Mooi ingepakt, snelle levering en nu... WoW wat ruik ik lekker
Katrien Latré
Ardooie
Goede prijzen en zeer snelle verzending. Pakket was de dag erna al in huis! Ik ben erg blij met mijn aankoop en de levering!
Tessa
Den Haag
Goede prijs, vlotte service !!!
Sylvanna
Zingem
2 dagen na mijn bestelling werd het pakket al thuis geleverd. super
Gerard De Graef
Werchter
Zo goed dat ze bij de klantenservice van Deloox.nl werkloos zijn.
Rudi
Sint-Niklaas
Toppie ga zo door!!
Mark
Arnhem
Snel en makkelijk kunnen bestellen
Henriette
Veghel
Gek op spul van Allissa Ashley en Deloox heeft er veel varianten van in huis !
Trikke
LINT
Had problemen met de levering. De klantendienst heeft dit snel aangepakt. En je parfum vind je hier aan een mooie prijs. Fan!
9 August 2026
Vanessa Nachtergael
Ertvelde
Snelle levering en zonder problemen op het afleveradres.
9 August 2026
Patrick
Oostkamp
Uitstekende service: perfecte afhandeling bestelling, volgende dag al geleverd en dit alles aan uiterst scherpe prijzen! ik ben Deloox fan ;-)
8 August 2026
nadia
Hoboken (Belgie)
Goede producten,goede prijs
8 August 2026
Leny
Milheeze
Ik ben zeer tevreden over het geleverde producten, Prima.a prijs kwaliteit verhouding en keurig afgeleverd op de afgesproken dag
Jannes
Roden
Snelle levering . Goed product
Judith Verstappen-Bemmelmans
Baexem
Vlotte levering goede kwaliteit en voor een leuke prijs
Johanna
Haarlem
Deloox is een goed bedrijf om je Parfums te kopen en een stuk voordeliger dan in de parfum winkels ik raad het iedereen aan. Ik heb zelf May Way en Doici Cabbana Parfum gekocht geweldig de geuren blijven lang hangen
B.L Gooijer
Ridderkerk
Deloox.nl is een online beautywinkel met een groot assortiment luxe merken parfum, skincare, haircare en make-up voor scherpe prijzen. Het bedrijf is al sinds 2009 gevestigd in Nederland en zorgt vanuit hun eigen magazijn voor een snelle en zorgvuldige verwerking van je bestelling. Met scherpe prijzen, persoonlijke service en een breed aanbod maakt Deloox beautyshoppen eenvoudig en betaalbaar.
Parmentierweg 5
5657 EH Eindhoven