Fijn gewinkeld

Alles op yijd gekregen

Snelle bezorging, goed verpakt.

Altijd snel bezorgt en goede prijzen.

Keurig en netjes op tijd geleverd

Geuren zijn goed, worden netjes en op tijd geleverd. Super blij mee.

Hè hè, eindelijk de ultieme bodycrème gevonden

Ik heb mijn hele leven al last van een hele droge huid, vooral in de winter is dat echt dramatisch. Door de jaren heen mijn huid ingesmeerd met verschillende vochtinbrengende crèmes, niets hielp echt afdoende, totdat de dermatoloog mij deze Lipikar laat Urea 10% aanraadde en eindelijk blijkt deze crème fantastisch z’n werk te doen. Mijn huid voelt nu niet meer droog en schilferig aan, maar gewoon normaal. Heerlijk!!

Snel aflevering

Snel aflevering, Product ontvangen zoals verwacht. De prijs is veel voordeliger dan andere webwinkels.

Super snel besteld en geleverd

Topbedrijf, binnen 24 uur in huis. Prima verpakt, dus goed aangekomen. Tot de volgende keer.

Ik koop nergens anders meer

Super aankoop, zoveel goedkoper en super snelle levering vergeleken met de andere parfum zaken. Ik haal nooit meer ergens anders mijn spullen vandaan!

goede prijs, correcte levering

een gekende geur opnieuw gekocht, maar dan via Deloox aan een lagere prijs dan bij de bekende concurrenten, heel tevreden!

Bestel hier al heel wat jaren. Snel geleverd en top prijzen. Laatste bestelling helaas een product wat is gaan lekker kan gebeuren. Dit is na contact meteen opgelost echt top service!!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Subliem

verassend voordelig

ongelooflijk snelle levering door B POST in minder dan 24 uur en buitengewoon goede kwaliteit.Ik ben volledig PRO

Correcte service, goede prijs

Tabac aftershave besteld, prijs veel goedkoper dan alle andere aanbieders!

Scherpe prijzen en vlotte levering.

Veel keuze, goede prijzen, gemakkelijk te bestellen en vlotte levering met track and trace.

Deloox voor mij onbekend Maar wat een vlotte service En de aanbieding was ook een hele mooie verassing Zeker een aanrader Gr Ria Paalman

Snel besteld en zeer snel geleverd top

Netjes en snel geleverd

SUPER

Zeer snelle en correcte levering !!!!!

Ik vind het heel prima om bij jullie te bestelken en et levering van jullie zijn tog niet als zalando

Perfect!

Heel fijn webwinkel, duidelijke website,.makkelijk bestellen en betalen, snel levering en het meest belangrijk zijn de groot assortment en zeer antrekijlke prijzen.

Snelle goede service

Een super snelle en goede service

Voordelig

Mooie kwaliteit aan een prachtige prijs en vlugge levering .Meer moet dat niet zijn

Ruime keuze en goed geprijsd

Deze website is betrouwbaar. Ruime keuze met prima prijs. Snel verzonden. Ik had de volgende dag al in huis.

Zoals ik verwacht had…heel goed

Geweldig…vandaag besteld en morgen geleverd zoals de firma het geschreven heeft. Iets goedkoper dan bij een ander,ook altijd leuk. Deloox gewoon PRIMA

Ik heb twee keer parfum gekocht. Supersnelle orderverwerking en levering! Ik ben heel blij! Ik winkel vaak online. Deloox.nl is absoluut de beste. Bedankt.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.