Bij jullie top

Bugbee levering waardeloos voor de buitendeur op straat gegooid zonder aanbellen

De volgende dag al in huis!

Ik was onder de indruk van de super snelle levering. Had het de volgende dag al ik huis. Het parfum absoluut origineel.

Een 10 met een griffel

Mijn bestelling was keurig verpakt. De prijs was zeker concurrerend met andere aanbieders. De cadeauverpakking (cadeautasje met mooi lint) zat bij de doos in. Niets op aan te merken. Ook de bezorging door het bedrijf Budbee is me zéér goed bevallen!

Heerlijke parfum

Ik vond op de site de parfum die ik al jaren gebruik voor een hele mooie prijs. Na de bestelling werd het snel en goed geleverd

In de avond besteld en volgende ochtend al binnen het product bevalt ook erg goed en de prijzen zijn zeer laag!

Top en een hele snelle en fijne service

Ik heb deloox.nl ervaren als een fijne en goede service en de producten die ik kocht waren super.

Heb meerdere keren besteld. Goede producten

Perfect en snelle levering. Goedkoop ook.

i ordered 2 perfumes and they were more than i expected. Delivery was next day.

Amazing

Mooie en uitgebreide productkeuze. Snelle levering.

Fijne bestel ervaring

Heerlijke parfums besteld. Goede concurrerende prijzen en snelle levering. Ik bestel zeker weer.

Kwaliteitsproducten aan Interessante prijzen. Snelle levering.,

Heel tevreden over het gamma en de aantrekkelijke tarieven. Levering snel en efficient.

Zonder moeite en onmiddellijk zonder problemen en eenvoudig

Makkelijke site, zeer goede prijzen en super snelle levering! Kortom top!!!

Perfect !

De bestelervaring bij Deloox is gewoonweg perfect ! Je hoeft niet veel noch vaak te bestellen, alles verloop erg correct en comfortabel met aangename leveringen. Dankjewel Deloox !

Heel gemakkelijk en overzichtelijk om te bestellen. Levering was super snel, wij zijn zeer tevreden over deze service! Dankjewel!

Helemaal fantastisch!!!

Netjes op tijd,goed ingepakt en helemaal exact wat ik besteld heb. Dus een aanrader,heel makkelijk om te bestellen,goede website.

Fijne en overzichtelijke site! Ook mega snelle levering!

In 1 woord top

Snel en goed

Vlotte afhandeling en vlugge verzending

Topbedrijf

Snelle verzending!

Bestelling binnen 1 dag ontvangen. Top!

Super snel en tevreden over het product en deloox

Goede online winkel

Fijne website en goede prijzen. Bestelling volgende dag geleverd. Top

Heel goede ervaring

Volgende werkdag al in huis. Netjes verpakt en volgens de omschrijving. Leuk cadeau voor mijn nichtje.

Mooi product en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Groot assortiment, mooie merken, aantrekkelijke prijzen en snelle levering!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.