Geweldig!

Mijn items waren in topconditie en snel geleverd!

Stressvol

Ik had een geurtje besteld en er stond bij vermeld vandaag voor 22.00uur besteld, morgen in huis. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen en ik heb niks gehoord van de bezorger dus mijn eerste gedachte was, :ohjee, ik ben erin getrapt. Vervolgens ging mijn deurbel de dag erna en had ik plots toch mijn bestelde geur. Was natuurlijk ontzettend blij maar heb wel veel stress ervaren doordat er 0,0 communicatie was. Alsnog erg happy natuurlijk!

Altijd goede aanbiedingen

Hele fijne webwinkel, met groot assortiment en altijd voordeliger als bij de reguliere parfumerieën!

Heel erg prettig

Erg prettig, ik wilde een luchtje die over het algemeen niet in Nederland verkocht wordt. Heb het hier besteld en was de volgende dag al binnen!

erg blij met de service, goede acties en snelle levering, ideaal voor mijn kerstcadeau

Super goeie prijzen en snelle levering

Ik was op zoek naar een bepaalde herenparfum die ik nogal duur vond bij anderen. Bij Deloox vond ik deze parfum aan een gunstigere prijs en op de koop toe werd hij nog heel snel geleverd.

Vlot

Een vlotte winkelervaring met duidelijke uitleg. Levering verliep ook heel vlot!

Een goeie site en makkelijk om te bestellen en snel in huis!

Goed, fijne site en makkelijk bestellen

Zeker voor herhaling vatbaar

Redelijk korte levertijd, goed schokvrij verpakt, premium eau de toilettes merken voor een scherpe prijs. Uitgebreid gamma en keuze. Goed overzichtelijke website met eenvoudige bestelprocedure. In een woord: AAA++

Twee mooie Arabische parfums besteld en de dag erop had ik ze in huis! Ook nog veel voordeliger dan bij andere webshops. Wat ik ook fijn vind is dat ik met Klarna achteraf kan betalen.

Super tevreden van de service !!

Super tevreden snelle levering!

top service

mooi op tijd geleverd. Breekvrij verpakt....netjes gedaan

Ze doen wat ze beloven

Goede kortingen op kwaliteitsproducten en inderdaad de volgende dag in huis. Top dus

Prima service, snel en het goedkoopst !

Wat een prima service heb ik gekregen. Ik kon hetzelfde product nergens anders zo goedkoop vinden. En een lekker snelle levering bovenop. Doe zo verder Deloox !

Perfecte service

Perfecte service en top ontvangst

Een schot in de roos

Snel geleverd. Op tijd voor de kerst. Heel blij mee. Goede service.

Snelle levering, excelente service! Reeds aanbevolen aan mijn zus die reeds kocht en jullie ook aanbeveelt aan vrienden.

Geweldigg en heel snell

De pakketjes komen altijd in goede staat aann!

Ontzettend goed geregeld!

Zeer tevreden over de bestelling alswel de levering. Goed gecommuniceerd, snel en keurig verpakt geleverd. Top!

Snelle levering tegen een mooie prijs

Alleen maar goed ! Ik beveel ze zeker aan

Livraison rapide et très bon prix, top

In één woord geweldig!

De aankoop is mooi verpakt, het oog wil ook wat De verzending is super snel Een perfecte prijs Kortom ik ben uitermate tevreden een aanrader

Ik kreeg een artikel wat was gaan lekken tijdens het vervoer. En na 1 telefoontje kreeg ik kosteloos een nieuwe opgestuurd, Super service,

PRACHTIG

Kado was super mooi en ga zeker vaker iets bestellen echt SUPER MOOI. Ook zeer snel geleverd.

Helemaal prima

Snelle goede aflevering en leuke prijs.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.