Prettig bedrijf.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering. Voor kleine meerprijs nette cadeauverpakking.

Uitstekend!

Voordelig en snel geleverd.

snel en aangenaam

uitgebreid aanbod en snelle service

Snel geleverd en voor goeie prijs

Mijn bestelling was er binnen een dag al

Uitstekend!

❤️

Snelle levering mooi product

Het luchtje was voor mij bekend, De loop nog niet als leverancier maar alles was prima en snel geleverd.

SUPER!!!

Super snel en super netjes!!!

Goede service en duidelijke site

Prima site en levering

Meer dan goed

Top site/winkel! Snelle levering. En allemaal heel duidelijk... Ik koop dit geurtje (Clinique Elixer) altijd bij Douglas voor nu €103! En bij jullie is het €46! Nooit meer naar Douglas. Maar bij jullie bestellen...

Snelle service en veel goedkoper daar wordt ik blij van je kan je geld maar 1 keer uitgeven

Perfect!

Parfum was de volgende dag al geleverd! Beste prijs vergeleken met andere websites. Hierdoor was ik eerst sceptisch maar alles was prima!

Groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen

Groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen En een snelle levering.

Super verzorgd

Communicatie, logistiek ...het liep allemaal perfect

Super goed

De levering was correct en snel.

Top site snel en makkelijk te zoeken naar de luchtjes

Helaas dhl heel slecht . Op 1 september besteld zou 2 september arriveren. Perfect dacht ik nog mooi voor mijn vakantie. Het pakketje komt pas op 5 september aan. Kunnen jullie niks aandoen. Nogmaals dhl dram

Eindelijk mijn luchtje weer verkrijgbaar! Goede snelle service

Mooi verpakt, snel verzonden en prijs/kwaliteit is top!

Overzichtelijke site, goede prijs en snelle levering! Wat wil je nog meer!

Netjes en snel

Bestelling volgende dag in huis en alles netjes verpakt, super

Correcte en vlugge ontvangst van mijn bestelling

Bestelling binnen 1 dag ontvangen. Was goed ingepakt. Alleen jammer dat er geen samples van ander parfum erbij zat. Voor de rest ga zo door! Tot de volgende keer.

Originele producten

Beste online parfum winkel, top producten aan beste prijs.

Alles ging snel en goed zoals de levering en betaling

Ik heb er een zéér goede ervaring mee gehad ook al omdat ik deloox niet kende.

alles geleverd zoals afgesproken; goede prijzen, goedkoper dan op de andere websites

Super snelle leveringen

Super service en toffe produkten Mss bij elke bestelling wa staaltjes Grtz

Topservice

Heb een lekker geurtje besteld namelijk libre van YSL... snelle levering , veilig verpakt. Ik ga zeker nog bestellen bij jullie. Tevreden klant...

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.