Snelle levering.

Snelle levering. Mijn parfum set zat in een mooie geschenkverpakking. Die weer in een grotere doos zat. Goed bepakt met luchtzakjes. Ga hier zeker vaker bestellen.

Goed en snel en betrouwbaar

Super nette zaak ook mooi ingepakt voor een klein bedrag extra ik zeg tot een volgende keer

Snelle bezorging

Heerlijke douchegel

Bestellen en daags nadien in de brievenbus top

Snelle afhandeling, verzending en goede prijs aan te bevelen verkoper

Klantvriendelijk en prijs vriendelijk!

Vlotte bezorging, keurig verpakt en het allerbelangrijkste goed voor mijn portemonnee,zo kan ook de iets minder gefortuneerde genieten van een heerlijke geur! Mijn volgende bestelling is zeker bij Deelox.nl

Perfecte shopervaring.

Overzichtelijke site. Eerlijke prijzen. Snelle levering

Prima website en snelle levering

Zelfs de geur wordt zo goed omschreven dat je weet in welke hoek je het moet zoeken.

Snelle zending

Voor 11uur avond besteld en ik kreeg het al de volgende dag. Super tevrede, dacht dit pakket komt nooit optijd aan maar gelukkig net voor ik me vlucht wilde pakken kwam ie binnen

Deloox doen wat ze beloven!

Super snelle levering

ik heb in de avond besteld, en de volgende dag kreeg ik mijn pakketje al!! Super fijn, om gelijk je pakketje te krijgen. Super Service, en zeker aan te bevelen! Bedankt!

Fijne snelle afhandeling van mijn bestelling

Prima service !

Ik kende de Deloox als webwinkel nog niet en was een beetje wantrouwig om hier te bestellen. Dit bleek echter ongegrond: mijn artikelen werden supersnel & prima verpakt geleverd en bovendien zeer prijsgunstig t.o.v. andere winkels Deloox heeft er een klantje bij nu !

Vlotte aankoop snel geleverd

Voordelige prijzen, snelle levering. Leuke ervaring!

goedkoop en snel

mooie producten voor een goede prijs en snel geleverd

Snel en correct

Goed geïnformeerd na bestelling en de dag nadien reeds geleverd ook voordeliger!

Met dhl versturen, vragen om problemem

Ik koop niet meer bij jullie zolang je met dhl verstuurt

Levering dag later

Het juiste product geleverd. Verpakt in een te grote doos, had kleiner gekund. Wel fijn dat dit merk nog leverbaar is.

Snel en netjes!

De bestelling is binnen 24 uur aangekomen. De verpakking zeer goed verzorgd. Dank!

dit ging prima

ging goed

Snel en correct.

Veel snell

Levering in minder dan 24 uur

Mooie prijs

Zeer snelle levering en voor een hele mooie prijs!

De Loos is een prima, overzichtelijk bedrijf. Raad het iereeen aan

Goede website, overzichtelijk/snelle levering

Dit is het beste adres voor ons

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.