Heel eenvoudige shopervaring, mooie korting gekregen en snel ontvangen! TOP!

lekker parfum

Het is een heerlijke geur, dank je

Alles is heel goed verlopen chapeau

Betrouwbaar webshop, snelle levering volgens afspraak

Prijzen van parfums goedkoper in vergelijking met bekende parfumwinkels . Heldere communicatie en snelle levering, wat wil je nog meer.

Waardeloos

Ondergetekende, bestelde altijd per telefoon zijn produkten tot volle tevredenheid. Maar de laatste keer werd door de betreffende mevrouw aan de telefoon, erg moeilijk over gedaan, in korte bewoording het moest maar per mail gedaan worden wat per telefoon kostte te veel tijd en moeite voor mij echt onbegrijpelijk!!! Dus al met al een zeer slechte ervaring misschien toch eens over na denken, anders gaat dit klanten kosten en slechte revieuws

Mijn ervaring is zeer goed

Snelle service en heerlijke geuren

Super ik ben heel tevreden!

Heel vlugge en correcte levering!

Vlotte levering, top producten. Tevreden klant!

Heel snel geleverd en veel goedkoper dan bij andere webshops! Aanrader

Veel keuze aan mooie prijzen en snelle levering

Veel verschillende merken aan een goede prijs. De dag erop geleverd, top!

geweldig

Enorm snelle afhandeling van bestelling. Helemaal top

goede service

heel vlot

Altijd goed en snel

Fijne webshop. Bestellingen altijd snel geleverd. En meestal ook nog een veel voordeliger dan elders.

Correcte snelle levering

Snelle levering. Top.

Goed om te zoeken wat ik hebben wilde. Snelle afhandeling.

Vandaag besteld morgen in huis!

Mooie producten en voldoende voorraad

Goede producten en snel geleverd

Ik zocht een luchtje die niet in de winkels lagen in NL, op Deloox heb ik het luchtje toch gevonden en binnen een dag in huis

Het product had een top kwaliteit!

Het is super snel geleverd en de prijs was uitstekend!

snelle levering en goed verpakt

Perfect product and super fast delivery.

Product was ordered the day before and arrived the following day also it was birthday wrapped which I thought may delay the delivery, but it was not the case. It arrived just in time for the birthday the following day.

Ik had besteld D&G L Imperatrice "3", maar kreeg een gewone Imperatrice

Hoewel in de titel en omschrijving wordt gezegd dat het om nummer 3 parfum gaat, kreeg ik niet wat ik besteld had. Wel hadden ze snel de parfum verzonden, dat is de extra ster. Verder ontevreden.

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Zeer tevreden over deze webshop. Ruim assortiment met scherpe prijzen. Levering is snel. Aanrader!

Correcte levering

Aankoop verliep vlot, levering perfect en goeie prijs. Tevreden klant!

It was flawless

Deelox has never disappointed...... Be it there great customer services or be it great value for money deals❤️

Goede en snelle levering betrouwbaar

Vaker wat besteld altijd de afspraken netjes na gekomen!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.