Snelle reactie op mijn vraag en naarxtevredenheid afgehandeld alhoewel ik nog steeds niet weet waar de prijsverhoging van mijn bestelde produkt mee te maken had

Snelle levering, zeer mooie prijs

vlot verlopen

alles Oke

Okkiedokkie

Producten en snelheid verzenden helemaal Okkiedokkie

Al 10-de keer op tijd in beste prijs

Supersnelle levering en goed product

Supersnelle levering en goed product

bijna exceptioneel

iets te lange levering.

Heerlijke geuren ,niet te duur .

Snelle verzending, perfect product

Product werd snel verzonden en was perfect! Goede prijs ook.

Product is zoals ik had verwacht en verzending was snel.

De verzending was snel waardoor ik het pakketje op tijd in huis had. Verder geen problemen ervaren, goede ervaring dus.

Snelle levering en makkelijk bestellen.

Snelle levering en makkelijk bestellen.

Mooie prijs!

Bieden mijn product aan voor een mooie prijs, alleen die zin: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis, klopt niet! Was ook niet nodig, had geen haast. Maar als iemand om die reden besteld, komt hij/zij ******en uit.

snel en goed verpakt

Top service en lekker goedkoop!!

Snelle levering en best goedkoop!

Top product, snelle levering!

Dit product voor de helft, van de reguliere winkelprijs gekocht. Snelle levering, 100% tevreden

Veel keuze

Veel keuze en veel korting

Duidelijke website

Producten zijn gemakkelijk terug te vinden en de prijzen zijn meer dan ok.

Komen de afspraken goed na , prijzen zijn goed . Ik vindt hun snel , en betrouwbaar.

Deze keer niet leuk

Doos beschadig Geen inhoud in de doos Dus deze keer was het niet echt een fijne ervaring

Goede prijs en super snelle verzending

Mason haarborstel gekocht, super goede prijs en had ‘m binnen 2 dagen in huis!

Snelle levering!

Prima levering van het bestelde produkt

Werd zelfs binnen 2 dagen, op zondag geleverd, en op tijdstip wat aangegeven was. Super.

Snelle en correcte levering met een mooie korting

Degelijk , mooi en goed verpakt en supersnel geleverd

Verrassend eerste keer!

Prima levering, leuke prijs.

Prima levering, leuke prijs.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.