Prima geregeld.

Prima aanbod en.makkelijk te bestellen via de webshop.

Alle bestellingen heel blij mee

Super !

Mooie prijs, makkelijk te bestellen, goede opvolging en gratis geleverd.

Goed 10

Netjes op tijd geleverd top

Grote keuze!

Tal van merken aan zeer goede prijzen!overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en snelle levering ook naar België, top!

Het kan veel beter

Ik wacht nu reeds een volle week op mijn levering. Navraag bij de Post België leert mij dat er nog niets in de pijp stond gisterenavond. Nazicht op de site leert dat producten voorradig waren en nog steeds zijn. Vandaar reclame voor 22:00 besteld, s' anderendaags thuis geleverd is niet correct. Kunt u even nakijken waar die bestelling zich momenteel bevindt? Mijn coördinaten zijn +32474977447

100% Top

Afspraken, levering en product super. Communicatie ook uitstekend.

Heel tevreden

S,avonds besteld de volgende dag in huis.... Bedankt Deloox

Altijd blij met Deloox

Fijne prijzen, goede bezorgservice, dik tevreden!

Perfect.

Alles perfect.

Woensdag besteld maar helaas maandag nog niet geleverd

Kies een ander bedrijf dan Bpost

Een aanrader!

Mooie originele producten met een mooie prijs en heel snelle levering. Alles prima in orde!

Super service

Zelf eens domme bestelfout gemaakt en super opgelost door Deloox!

Ben heel tevreden met het product, alleen werd het 1 dag te laat geleverd.

Maar uitijndelijk kwam het aan en ben heel tevreden.

Topprodukten voor een topprijs!!

Altijd de moeite om produkten bij Deloox te bestellen! Snelle service en altijd tegen een scherpe prijs! Top!!

Super snelle en goede levering

Vandaag besteld, morgen in huis! Aanrader voor iedereen!

Goede website, beste prijs, snelle levering.

Goede website, beste prijs, snelle levering.

BREED AANBOD, SCHERPE PRIJZEN EN PRIMA DIENST

BREED AANBOD, SCHERPE PRIJZEN EN PRIMA DIENST

Formidabel

Erg goede ervaring , prijs kwaliteit, leveringstijd , keurig verpakt

Is prima snelle levering

Levering is snel en het word goed verpakt alleen jammer dat je geen proeftesters bij een bestelling krijgt dat is altijd wel fijn om toch nog andere geurtjes te testen

Niet goed

Mijn pakket nog niet ontvangen, moest op 8 nov geleverd zijn

Snel geleverd!

Het was voor mij de eerste keer, dat ik hier iets bestelde! Voordeliger je favoriete geurtje bestellen? Hier dan je geurtje bestellen!

Sterk maar geen extra staaltjes

Levering, prijs, verpakking mooi , netjes. Dan nog een pleziertje voor de bonneknippers en krassers maar geen staaltjes.

Snelle en zeer goede service..

Goedkoop... Snel.. En een zeer goede service.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.