Veel keuze, goede kwaliteit, leuke aanbiedingen, snelle levering en goede communicatie.

Het ging heel goed ben heel tevreden en mooie prijs

Heerlijk

Zalig Voltaire is een heerlijke geur die ik aanbevolen kreeg van vrienden.Ik gebruik het nu ook,alleen jammer dat er geen monstertjes van andere mannelijke geurtjes bijzaken,Een gemiste kans.?

Tevreden!!!

Ik ben echt tevreden. Mijn pakketje snel en zonder problemen aan.

Snel en uitstekend

Fijne ervaring: snel en uitstekend

Hele prettige ervaring

Ik kende de webshop niet maar ik had iets nodig dat je niet overal krijgt maar de aankoop online is erg goed verlopen. Snelle levering en geen problemen

Gewoon goed, niets aan toe te voegen.

Bestelling snel en correct geleverd.

Geweldig product

Correcte bestellingen en prijzen.

Zeer goed de reuk da ik heb gekocht vind je nergens meer en het was voor een budgetvriendelijke prijs. De lipstick was ook zeer goed

Snel en niet te duur

Snelle levering voor een acceptabele prijs

Prima levering

Netjes geïnformeerd en snel geleverd

Helemaal Top! En snel!

Om 16.30 besteld, om 9.30 in huis! Fantastisch!

Snelle levering van originele parfum

Top verkoper voor een aantrekkelijke prijs.

Mijn bestelling snel geleverd....goede zaak. Ben tevreden.

Top.

Lekkere geur

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding!

Besteld en de volgende dag al geleverd top

Besteld en de volgende dag al geleverd top

Alles naar verwachting verlopen

Super site

Snelle levering. Overzichtelijke site Leuke aanbiedingen.

Website heeft een simpele UX. Makkelijk te begrijpen en ik ontving mijn bestelling zonder problemen, de volgende dag.

fijne webwinkel

Eerste bestelling bij Deloox deze webwinkel komen hun beloftes na alles duidelijk en overzichtelijk en wat heeeeel belangrijk is zijn de producten die ook met de prijs een stuk lager zijn dan de concurrent Ook de afgesproken levering helemaal toppie. Ga zo door Deloox.

Helemaal top !!

Makkelijk t vinden en snel geleverd helemaal top !!

GEWELDIG

Ik kon deloox niet na prijs vergelijken kwam het steeds als goedkoopste te voorschijn Besteld en vamaf aankoop te volgen onwijs netjes en vlg afspraak de vlg dag al in huis geen bszorgkosten. Geen gedoe TOP ik heb hiervoor voor mijn andere luchtjes wel teveel betaald dus.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.