geen beloften doen die je niet kunt nakomen

ik vind jullie een dikke 8 waard, het is dat jullie gekozen hebben voor DHL als vervoerder.. anders hadden jullie een dikke tien gekregen.. waarom? voor 22.00 uur bestellen, dan volgende dag in huis.. dat werkt bij jullie wel maar niet bij DHL.. die leveren rustig drie dagen later..! Maar ik weet ook dat DHL niet moeilijk doet met het verzenden van brandbare vloeistoffen en dat de Post.nl hiervoor extra geld vraagt, wat de verzendkosten hoog laat uitkomen voor de klant.. en dat willen we natuurlijk allebei niet.. maar laat de keuze bij de klant.. snel dan .... goedkoop dan..

Ruime keuze aan heerlijke geurtjes, snelle levering, netjes verpakt.

Vlugge levering smiddags besteld en s'anderdaags smorgens al geleverd.Dus vlugger kan het niet.prijs ,kwaliteit is zeer goed

Geweldig! Netjes en binnen de tijd en afgesproken plek bezorgd!

Zeer goed!

Supersnelle levering, goed assortiment

Zoals altijd netjes op tijd geleverd. Prijs/kwaliteit van goed niveau. Ruime keuze op een vriendelijke website.

Snel en vorrect

Snel en correct

goedkoper kan niet

Uitstekend!

Prijs en levering top !

Snelle levering van topmerken tegen uiterst scherpe prijzen. Top!

Heel boeiend

Je besteld u mij artikel en het wordt zeer snel geleverd , ik was blij verrast , en toch omdat het een Nederlandse site is . Dus bij deze een site om in u favorieten te plaatsen.

Gewoon goed

Besteld en conform berichtgeving afgeleverd.

Snel

Goede producten snelle verzending.!

Hele goede service en snelle bezorging

Alles zag er keurig en verzorgd uit. En binnen 24 uur heb je meestal je bestelling binnen.

Snelle.levering

Heel snel.en zeer goed verpakt

Snelle en goede service!

Snelle en goede service. Daarnaast ook altijd leuke kortingen en groot aanbod!

Vlotte afhandeling, makkelijk te bestellen,goede prijs!

Goede wijn behoeft geen krans .

Mijn shiseido ogencreme is top een aanrader voor iedereen. .

Snelle en goede bezorging

Goed priduct voor een gunstige prijs en snel geleverd!

Geen ge*** Transparant No nonsense

Meerdere producten kunnen niet met Paypal betaald worden.

Ik probeerde meerdere producten te kopen maar het was dan onmogelijk met Paypal te betalen. Heb dan De andere producten maar via een andere site gekocht. Echt niet heel slim van jullie.

Top!!

Heel goed allemaal! Alle beloofde service nagekomen. Ik ben en word vaste klant.

Fast sending

Original quality, fast service, good packing

Deloox is een zeer overzichtelijke webshop met goede prijs, kwaliteits producten.

Min ervaring met deloox is zeer aangenaam. De website is overzichtelijk met een fijne zoek functie die je precies biedt wat je zoekt. Ik zou deze website zeer zeker aanbevelen.

heerlijke geur eerlijke prijs

Snelle levering, maar niet tevreden over het aangekochte product kwaliteit

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.